Süleyman Hurma'nın ‘haftaya açıklayacağım' dediği ismi Galatasaray kaptı! Yok böyle çalım...

Süleyman Hurma'nın ses getirecek transferi için Galatasaray son dakikada devreye girdi. Süleyman Hurma'nın büyük oranda anlaştığı ünlü isim, Galatasaray'ın teklifi sonrası beklemeye geçti. Detaylar haberimizde...

Fatih Karagümrük'te başkan Süleyman Hurma, gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak adına düğmeye bastı. Volkan Demirel ile yollarını ayıran Süleyman Hurma, dünyaca ünlü bir ismi takımın başına getirmek için harekete geçti.

Akhisarspor 'yetersiz' dedi, Trabzonspor 5 milyon euro verdi! Bir garip transfer

SÜLEYMAN HURMA 'HAFTAYA AÇIKLARIZ' DEMİŞTİ

Yeni sezonda Avrupa kupaları hedefi için iddialı bir ekip kurmak isteyen Süleyman Hurma, Andrea Pirlo ile anlaşma aşamasına gelmişti. Süleyman Hurma geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada isim vermeden ünlü hocayla ilgili haftaya açıklama yapacaklarını belirtmişti.

GALATASARAY ARAYA GİRDİ

Tam da bu noktada Süleyman Hurma'yı yıkan bir gelişme yaşandı. La Gazetta dello Sport'un haberine göre Galatasaray, Süleyman Hurma'nın anlaşmak üzere olduğu Andrea Pirlo'ya teklif götürdü.

KARAGÜMRÜK'Ü BEKLETİYOR

Haber detayında Pirlo'nun Galatasaray'ın teklifi sonrası Fatih Karagümrük'ü beklettiği ve Sarı-Kırmızılılardaki seçimi beklemeye koyulduğu iddia edildi. Süleyman Hurma'nın bu gelişme sonrası nasıl bir hamle yapacağı merak konusu oldu.

'Artık yedek kalmam' Galatasaray'ın geri dönüşünü en çok istediği isim ayrılık kararı aldı