Süleyman Hurma ‘anlaştık' demişti Galatasaray'a transfer oluyor

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın daha önce anlaştıklarını açıkladığı Ross Barkley, Galatasaray'a transfer oluyor. Chelsea Teknik Direktörü Thomas Tuchel, Ross Barkley'in kiralanması için onay verirken İngiliz basını oyuncunun Galatasaray'a transfer olacağını iddia etti. Süleyman Hurma, Ross Barkley'le ilgili daha önce yaptığı açıklamada “Ross Barkley ile anlaştık ama Chelsea ile anlaşamadığım için oyuncuyu alamadım” ifadelerini kullanmıştı.

Fanatik

Fatih Karagümrük'ün kapısından dönen Ross Barkley Galatasaray'a transfer oluyor. Süleyman Hurma daha önce yaptığı açıklamada Ross Barkley ile anlaştıklarını ancak Chelsea ile sözleşme detaylarında el sıkışamadıkları için transferin gerçekleşmediğini açıklamıştı.

THOMAS TUCHEL, ROSS BARKLEY'İN KİRALANMASINA RAZI OLDU

Domenec Torrent'in talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Fatih Karagümrük'e transferi son anda yatan Ross Barkley'i kadrosuna katıyor. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Chelsea Teknik Direktörü Thomas Tuchel oyuncunun kiralık gönderilmesine ona verdi.

Galatasaray'da Olimpiu Morutan krizi patlak verdi! 'Türkleri FIFA'ya vermek istemiyorum'

TORRENT'İN FIRSAT TRANSFERİ: ROSS BARKLEY

28 yaşındaki İngiliz orta sahayı kiralamak için girişimleri hızlandıran Galatasaray Yönetimi, Torrent'in de tespit ettiği gibi orta sahadaki sorunu bir an önce çözmek istiyor. 8 numara pozisyonunda, iki ceza sahası arasında güçlü fiziğiyle etkili olabilen Barkley, bu sezon Tuchel'den aradığı şansı bir türlü bulamadı. Premier Lig'de 5 maçta sadece 151 dakika görev alabilen Barkley'ye, Torrent tarafından tam anlamıyla bir fırsat transferi gözüyle bakılıyor. Orta sahadaki değişimin sürmesini isteyen İspanyol hoca, Barkley'nin yanına defansif gücü yüksek bir oyuncu takviyesi daha istiyor.

Adanaspor'dan yılın transferi! Süper Lig devlerinin yapamadığını yaptı

SÜLEYMAN HURMA'DAN ROSS BARKLEY SÖZLERİ

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma daha önce yaptığı açıklamada Ross Barkley ile anlaştıklarını ancak Chelsea ile anlaşamayınca transferin yattığını duyurmuştu.

Süleyman Hurma şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ross Barkley ile anlaştık. Chelsea'dan yıllık 10 milyon Euro maaş alıyor, biz bunun komik sayılabilecek bir kısmını karşılayacaktık. Sözleşme detaylarında Chelsea ile anlaşamadığım için almadım. Barkley'i almayı çok isterdim, takımımıza lazım bir oyuncuydu."