Suat Kaya sürprizi! Yeni takımı belli oldu

Cem Karaca ile yollarını ayıran TFF 2. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, teknik direktörlük görevine Suat Kaya'yı getirdi. Suat Kaya ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı. İmza töreninde konuşan Suat Kaya ''Herhangi bir korkum ve endişem yok. Hocalıktan ziyade ağabeyleri olmaya çalışacağız'' ifadelerini kullandı.

Ligin 8. haftasında Bucaspor'a 4-0 mağlup olduktan sonra Cem Karaca ile yollarını ayıran Eskişehirspor, teknik direktör Suat Kaya ile anlaştığını açıkladı. Konuyla ilgili kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Teknik Direktörümüz Cem Karaca ve ekibi ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesi sonlandırılmıştır. Cem Karaca ve ekibine takımımıza vermiş oldukları emekler için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz. Yarın saat 13.00'da Vali Hanefi Demirkol Tesislerimizde yeni Teknik Direktörümüz Suat Kaya ile imza törenimiz yapılacaktır" ifadeleri kullanıldı.

SUAT KAYA 1+1 YILLIK İMZAYI ATTI

Eskişehirspor yeni teknik direktörü Suat Kaya ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Suat Kaya, Eskişehirspor gibi köklü bir camiada görev yapacağı için mutlu olduğunu dile getirdi.

Suat Kaya'nın açıklamaları şöyle:

"HOCALIKTAN ZİYADE AĞABEYLERİ OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

"Oyuncular benden ne kadar faydalanırlarsa gelecekleri için o kadar iyi olur. Benden daha fazla koşmaları gerekecek. Genç bir kadromuz var. Daha önce göreve altyapıda başladığım için çocuklara değer veriyorum. Elimizde sihirli bir değnek yok. İnşallah verilen görevi layıkıyla çocuklarla birlikte yeri getiririz. Herhangi bir korkum ve endişem yok. Hocalıktan ziyade ağabeyleri olmaya çalışacağız."