Sturm Graz Fenerbahçe şifresiz veren kanallar listesi

Sturm Graz Fenerbahçe şifresiz veren kanallar sarı lacivertli taraftarların büyük merak konusu. Takımlarının bu sezonki ilk Avrupa kupası maçını izlemek isteyen Fenerbahçeli taraftarlar, Sturm Graz Fenerbahçe şifresiz izleme yollarını merak ediyor. Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanan karşılaşma saat 20:00’de başladı ve teknik direktör Aykut Kocaman ilk 11’de büyük sürprize yer verdi.

Sturm Graz Fenerbahçe şifresiz veren kanallar nelerdir? Sturm Graz Fenerbahçe şifresiz veren kanallar listesi sarı lacivertli ekibe gönül vermiş taraftarların merak konusu. Zorlu karşılaşma saat 20:00’de başladı. Avusturyalı rakibi Sturm Graz ile UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda mağlup etmeye çalışacak Fenerbahçe’nin bu zorlu maçı hakkında merak edilenler.

Fenerbahçe Sturm Graz maçını Türkiye’deki futbolseverler beIN Sports'tan izleyecek. Farklı ülkelerde yaşayan okularımız ise aşağıdaki kanal listesinden kendine uygun olanı uydu ya da internet üzerinden izleyebilecek. Aşağıdaki listede bulunan kanalların bazıları ücretli üyelik gerektirebilir…

STURM GRAZ FENERBAHÇE CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

STURM GRAZ FENERBAHÇE ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR LİSTESİ

AZTV

İdman TV

Sport Tv 1 (Portugal)

SuperSport Maximo 1

Viasat Football Norway

ViaPlay (denmark)

TV3 Sport 1 (den)

Dazn TV

Eurosport Nordic

Smart Spor

Teleculup Sports PPV

Viasat Football Sweden

ViaPlay (finland)

ViaPlay (norway)

ViaPlay (sweden)

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Sturm Graz karşısında Robin van Persie'nin yerine Ahmethan'a şans vereceğini açıkladı. Sturm Graz gibi tamamlanmış bir takıma karşı en büyük avantajlarının tecrübe ve kalite olduğunu belirten Teknik Direktör Aykut Kocaman, UEFA Avrupa Ligi'ndeki öncelikli hedeflerinin gruplara kalmak olduğunu ifade etti. 

Sturm Graz: Siebenhandl, Koch, Maresic, Lykogiannis, Potzmann, Zulj, Lovric, Hierlander, Alar, Röcher, Zulechner

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Josef, Ozan, Dirar, Alper, Valbuena, Ahmethan

Aykut Kocaman önderliğinde önce Topuk Yaylası’nda, ardından da İsviçre’de güç depolayan Kanarya; Mehmet Ekici, Valbuena, Dirar, Isla ve Kameni gibi isimlerle kadrosunu güçlendirmişti. Özellikle İsviçre’de ciddi hazırlık maçları oynayan Fenerbahçe, ilk önemli sınavını bugün verecek.