Stefan Kuntz'un Türk ve Alman yardımcısı belli oldu! TFF'den açıklama geliyor

A Milli Futbol Takımımızda Şenol Güneş'in yerine göreve başlayan Stefan Kuntz'un Türk yardımcısı belli oldu. Alman basını, Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapacak Türk ismin Kenan Koçak olacağını duyurdu. Kenan Koçak'ın dışında Jan-Moritz Lichte'nin de Stefan Kuntz'un ekibine katılacağı öne sürüldü.

A Milli Futbol Takımımızda teknik direktör Stefan Kuntz dönemi dün resmen başladı. Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapacak Türk isim ise merak konusu oldu. Alman basınında Kicker, Stefan Kuntz'un Türk yardımcısını resmen duyurdu.

KUNTZ 'ANADİLİ TÜRKÇE OLAN BİR ANTRENÖR İSTERİM' DEMİŞTİ

'Stefan Kuntz'un Türk yardımcısı kim olacak?' sorusu gündemdeki sıcaklığını korurken Alman teknik adam pazartesi günü düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada "U21 Takımı'nda benim asistanım, bilimsel konularda çok tecrübeliydi. O yaş grubu için uzmandı. Burada öyle bir şeye ihtiyacımız olmayacak. Onun yerine, anadili Türkçe olan bir antrenör tercih ederim" ifadelerini kullanmıştı.

STEFAN KUNTZ'UN TÜRK YARDIMCISI KENAN KOÇAK

Stefan Kuntz'un yardımcı antrenörle ilgili bu açıklamalarının ardından Alman basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Kicker'ın haberine göre Stefan Kuntz'un Türk yardımcısı Kenan Koçak olacak. Son olarak Hannover 96'yı çalıştıran Kenan Koçak, Türk Milli Takımı'ndan gelen bu teklife sıcak bakıyor. Stefan Kuntz'un Kenan Koçak'la beraber 3 yardımcı daha istediği ve Norveç maçına 4 yardımcı ile çıkmak istediği öğrenildi.

TFF'DEN RESMİ AÇIKLAMA GELİYOR

Daha önce Türk yardımcı antrenör için Mustafa Doğan ve Tayfun Korkut isimleri ön plana çıkarken Kenan Koçak iddiaları sonrası gözler TFF'ye çevrildi. Konuyla ilgili resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

DİĞER YARDIMCI JAN-MORITZ LICHTE

Öte yandan Kicker, Kenan Koçak'ın dışında Stefan Kuntz'un bir yardımcısını daha duyurdu. Habere göre son olarak Mainz'ı çalıştıran Jan-Moritz Lichte, Alman teknik direktörün ekibine dahil olacak.

JAN-MORITZ LICHTE KİMDİR?

Son olarak Mainz'da teknik direktörlük yapan 41 yaşındaki Jan-Moritz Lichte, daha önce yine Mainz, Hannover, Leverkusen, St. Pauli ve Paderborn'de yardımcı antrenörlük görevi yapmıştı.