Stefan Kuntz yüzüne bakmamıştı! Deniz Undav şovu devam ediyor

Stefan Kuntz'un kadroya almadığı Deniz Undav Belçika'da şovuna devam ediyor. Takımı Union SG'nin Anderlecht'i 3-1 yendiği maçta 3 asist yapan Deniz Undav performansı ile Stefan Kuntz'a nazire yapıyor.

aksam.com.tr

Bilal Sadi

Deniz Undav performansı ile Stefan Kuntz'a mesaj vermeye devam ediyor. Belçika ekiplerinden Union SG'de kiralık olarak forma giyen 25 yaşındaki forvet gol ve asistleri ile sezona damga vurdu. İngiliz ekibi Brighton'tın bonservisini satın aldığı formdaki golcü Belçika Ligi'nde fırtınalar estiriyor.

DENİZ UNDAV GOL VE ASİSTLERİNE DEVAM EDİYOR

A Milli Takımın Portekiz ve İtalya ile oynadığı maçların kadrosuna çağrılmayan 25 yaşındaki futbolcu Stefan Kuntz'un eleştirilmesine sebep olmuştu. Devre arasında Union SG'den İngiliz ekibi Brighton'a 7 milyon euro bonservis ile transfer olan Deniz Undav, sezonu Belçika temsilcisinde tamamlayacak.

Bu sezon ortaya koyduğu oyun ile Premier Lig kapısını aralayan golcü oyuncunun hem Almanya hem de Türkiye vatandaşlığı bulunmakta.

STEFAN KUNTZ ZORLANDIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ

Stefan Kuntz aday kadroyu açıklanmasının ardından açıklamalarda bulunmuş ve Deniz Undav hakkında, "Deniz Undav ve Umut Bozok konusu biraz zorladı. Seçimi Umut'tan yana kullandık. İkisi de golcü oyuncular. Umut Süper Lig'de gol krallığında ikinci sırada. Umut, burada Süper Lig'de oynayan bir isim. Deniz Undav'a kapılarımız kapalı değil. İlerleyen dönemde aramızda olabilir." sözleriyle 25 yaşındaki oyuncuyu neden kadroya almadığını açıklamıştı.

DENİZ UNDAV'IN KARNESİ

Deniz Undav bu sezon Belçika Ligi'nde 34 maça çıktı. 25 yaşındaki golcü 34 maçta 25 gol 13 asistlik bir performans ortaya koyduğu. Golcü oyuncu ayrıca, bu sezon takımı Union SG'nin attığı 81 golün 38'ine de doğrudan katkıda bulunma başarısını gösterdi.