Stefan Kuntz: Ne zaman istersem konuşurum!

A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz, yayın kuruluş beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

AKŞAM

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu:

-"Mart ayında yeni oyuncular olabilir. Hangi kriterlere göre oyuncu seçiyorsunuz diye sorarsanız, geçmişte kalan bazı performanslar var, güncel performanslar var ve takım ruhuna nasıl adapte olacağını düşünüyorsunuz. Oyuncularımla nerede ne zaman konuşacağım bana kalmış. Kulüp hocaları belki rahatsız olabilir. Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi takımlar yeni hocalarla çalışıyorlar. Hocaları yokken ne zaman bulacaksınız diye konuştum. Galatasaray'ın da uzun sürseydi soracaktım. Önemli, deneyimli oyunculardan oluşan bir Portekiz'le oynayacağız belki ama belki genç Türk takımı inanılmaz bir sonuca imza atar. Ferdi Kadıoğlu'nun bizi seçmesi, bize farklı dizilişlerle oynama fırsatı sunabilir. Ben, belki milli takım teknik direktörü olarak en iyisi olmayacağım ama her zaman size %100'ümü vereceğim."

"İYİ ANTRENÖR BULMALIYIZ"

Stefan Kuntz açıklamalarının devamında, "Herkes için en iyi teknik direktörleri, en iyi antrenörleri bulmak zorundayız. Futbolcular için iyi öğrenme süreci 12 ile 14 yaş arasındadır. O yaşlarda çok iyi antrenörleri olmalı. Bu konularla ilgili TFF ile bazı paylaşımlarda bulundum." dedi.

"AHMETCAN İYİ OYNADI"

Stefan Kuntz, Trabzonspor-Galatasaray mücadelesinde forma şansı bulan bordo-mavililerin genç stoperi için, " Trabzonspor'un genç stoperi Ahmetcan'ın ne kadar iyi oynadığını gördünüz. Babel'e karşı çok iyiydi. Alttan gelen bu oyuncuların, şans bulabileceğini söyleyebilirim." dedi.

"UĞURCAN ÇAKIR NET AMA"

Kuntz Uğurcan Çakır için ise, "Uğurcan kalede net ama diğer kaleciler de çok yetenekli. Galatasaray maçında Uğurcan çok iyiydi. 2-3 hafta önce biraz dikkati dağınıktı ama bu genç oyuncularda zaman zaman ortaya çıkan bir sorun." ifadelerini kullandı.