Sakarya'yı sallayacak transfer! Başkan Cumhur Genç resmen açıkladı

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Sakaryaspor'un başkanı Cumhur Genç, taraftarları heyecanlandıracak bir transferde mutlu sona ulaştıklarını açıkladı. Ceyhun Genç konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ''Ukrayna milli takımından santrfor aldık, yarın akşam uçağa binip geliyor. Artem Kravets, Kayserispor ve Konyaspor'da oynamıştı. Biraz fırsat transferi gibi oldu. Rakamları çok yüksekti ancak geçen sene Konyaspor'la bir süreç yaşamıştı.'' dedi.

aksam.com.tr

Serdivan ilçesinde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Ceyhun Genç, transfer döneminin kapanıp kapanmadığına ilişkin bir soruya, "Ukrayna milli takımından santrfor aldık, yarın akşam uçağa binip geliyor. Artem Kravets, Kayserispor ve Konyaspor'da oynamıştı. Biraz fırsat transferi gibi oldu. Rakamları çok yüksekti ancak geçen sene Konyaspor'la bir süreç yaşamıştı. O bölgeye takviye yaptık, başka da transfer düşünmüyoruz. Bu sene bizi mutlu edecek bir kadro var." şeklinde yanıt verdi.

ARTEM KRAVETS SÜPER LİG'DE 25 GOL ATTI

Kayserispor ve Konyaspor dışında daha önce Dinamo Kiev ve Stuttgart gibi Avrupa'nın önemli takımlarında forma giyen Kravets, Süper Lig'de çıktığı 83 maçta 25 gol-2 asistlik bir performans ortaya koydu. Bir dönem Granada forması ile La Liga'da da top koşturan Ukraynalı santrafor burada çıktığı 26 maçta 5 gol kaydetti.

CEYHUN GENÇ: "YANILMA PAYIMIZ DÜŞÜK"

Öte yandan transferde riske girmeden çalışmalar yaptıklarını anlatan Genç, "Bu ligin gerçeklerine göre transfer yaptık. Bu ligin iyi oyuncularını aldık. Riske girmedik, yabancı transferi bizim için bilinmedik bir şeydi. Gidip videodan izleyip yabancı oyuncu hiç almadık. Daha önce bu ligde oynamış, kendini ispatlamış kariyerli oyuncular transfer ettik. En azından yanılma payımız düşük olur diye düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

aksam.com.tr

Sakarya böyle kutlama görmedi: Tüm şehirde şampiyonluk sevinci