Servet Çetin, Kim Min-Jae ve diğerleri... 'Squid Game'e katılsa kazanır' diyebileceğiniz 5 futbolcu

Servet Çetin, Kim Min-Jae gibi gücü ve dayanıklılığıyla akla gelen futbolcular Squid Game'e katılsa nasıl olurdu? Squid Game ile ilgili art arda gelen haberlerden sonra efsane dizi Türkiye gündemine oturdu. Biz de 'Squid Game'e katılsa hangi futbolcular kazanır?' sorusunun cevabını aradık. Servet Çetin ve Kim Min-Jae başta olmak üzere Türkiye'de forma giymiş ve giymekte olan 5 futbolcuyu listemize ekledik. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Netflix, "Squid Game"in ikinci sezonuyla birlikte, "Squid Game: The Challenge" isimli bir yarışma programının yapılacağını duyurdu. Dizide bir grup yarışmacı, birbirlerinin hayatları pahasına, büyük para ödülü için çeşitli oyunlarda ölümüne mücadele ediyordu. Ancak Netflix'in diziden esinlenen yarışmasında katılımcıların tabii ki de hayatı tehlikede olmayacak. Yarışmacılar en kötü senaryoda evlerine elleri boş dönecek.

Platformun, reality şov tarihindeki en kalabalık ekipli ve en büyük para ödüllü şov olacağını belirttiği yarışma, orijinal diziden esinlenecek ve yine dizideki gibi 456 kişi yarışacak, 10 bölüm sürecek. Biz de aksam.com.tr olarak, "Squid Game'den hangi futbolcular sağ kurtulur?" sorusunun yanıtını aradık ve Türkiye'de futbolseverlerin yakından tanıdığı 5 ismi derledik.

1- SERVET ÇETİN

Hem Fenerbahçe'de hem Galatasaray'da forma giymiş Servet Çetin listemizde ilk sırada yer alıyor. Dayanıklılık ve azmiyle fark yaratacağını düşündüğümüz eski milli stoperin, başka birçok özelliğiyle de Squid Game evreninden sağ kurtulması olası gözüküyor.

2- KIM MIN-JAE

Fenerbahçe'nin Güney Koreli stoperi Kim Min-jae ise listemizde ikinci sırada. Güney Koreli olmasından mütevellit Galatasaraylı taraftarların uğruna koreografi hazırladığı ancak maç sonu hüsrana uğradığı Kim Min-jae'nin mücadeleci yapısıyla oradan kurtulacağına inanıyoruz. Volkan Demirel'in, "Galatasaraylı taraftarlar, bir Kore dizisi için koreografi yapmışlar ama sahada bir Koreli olduğunu unutmuşlar." dediği genç futbolcunun lakabının "canavar" olduğunu hatırlatmakta da fayda var.

3- GHEORGHE HAGI

Hiç şüphesiz Galatasaray efsanesi GheorgHe Hagi de bu listede kendisine yer bulacak isimlerden. Liderlik özelliği ve zekasıyla, en olmaz denilenleri yapan Rumen 10 numara, Squid Game'deki yarışmalardan kolaylıkla sıyrılabilecek özelliklere sahip.

4- SERGEN YALÇIN

En iddiasızların en iddialısı Sergen Yalçın, kurnazlığıyla diğer rakiplerini tongaya düşürebilecek cinsten. Beşiktaş'ta hem futbolcu hem teknik direktör olarak şampiyonluk yaşayan efsane isim, listemizin favori adayları arasında kendisine yer edindi.

5- ALEX DE SOUZA

Fenerbahçelilerin unutamadığı ve hatta yerini bir türlü dolduramadığı Alex de Souza da Squid Game'in üstesinden gelebilecek futbolcular arasında yer alıyor. Zekası ve kıvraklığıyla rakiplerini alt eden Alex de Souza, pekâla aynısını bir "ölüm-kalım yarışında" da yapabilir.

aksam.com.tr