Spor dünyası Atası için tek yürek

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dün ölümünün 83. yıl dönümünde anıldı. Başta Milli Takımımız olmak üzere tüm spor kulüpleri birbirinden özel paylaşımlar yaptı.

AKŞAM

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım 1938'de hayata gözlerini yumdu. Dün Ata'mızın ölümünün 83.yıl dönümüydü. Saat 9'u 5 geçe ülkede hayat durdu ve herkes Atatürk için saygı duruşunda bulundu. Cebelitarık maçı hazırlıklarını sürdüren Milli Takımımız da sabah Atatürk'ün öldüğü saatte Ata'yı andı. Tüm spor kulüplerimiz de birbirinden özel paylaşımlar yaptı. TFF resmi hesabından, "Cumhuriyetimizin kurucusu, İstiklal Savaşı'mızın önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 83. yıl dönümünde, sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz." mesajını yayınladı.

KULÜPLER ŞÜKRANLA ANDI

Galatasaray, "Cumhuriyetimizin kurucusu, ölümsüz fi kirleri, hedefleri, ilke ve inkılâplarıyla her daim kalbimizde yaşayan ve yaşayacak olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünde sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz!" mesajını yazdı. Fenebahçe, "Kalbimizde imzan" mesajıyla video paylaştı ve vapurla Dolmabahçe'de anma gerçekleştirdi. Beşiktaş, "Ulu Önderimiz Atatürk'ü vefatının 83. yılında özlem, saygı, sevgi, rahmet ve minnetle anıyoruz" paylaşımında bulundu. Trabzonspor, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 83. yılında rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz" dedi.

ÇALIŞMALARA DEVAM

A Milli Takımımız, dün yaptığı idmanla Cebelitarık maçının hazırlıklarını sürdürdü. Kaan, "Sassuolo'da oynamayı hak ediyorum. Mutsuzum" dedi. Taylan ise "Son ana kadar mücadele edeceğiz" diye konuştu