Sözleşmeleri bitiyor! Kulüpler şaşkın!

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'da gözler sezon sonu sözleşmesi bitecek futbolculara çevrildi.

-ÖZEL- Birçok önemli ismin sözleşmesi sona ererken, kulüplerin bu oyuncularla tekrar masaya oturup oturmayacağı merak konusu. Beşiktaş'ta beş, Fenerbahçe'de dört, Galatasaray'da sekiz ve Trabzonspor'da iki oyuncunun 31 Mayıs 2013'te sözleşmeleri bitiyor. 

KAPTAN TORAMAN TAMAM MI, DEVAM MI?

Sezona 'Feda' sloganı ile başlayan ve 23. hafta sonunda 39 puan ile ligin 3. sırasında bulunan Beşiktaş'ta 5 oyuncunun sözleşmesi sona eriyor. İlk 11'in vazgeçilmez iki ismi olan Kaptan İbrahim Toraman ve Roberto Hilbert'in Beşiktaş ile nikah tazeleyip tazelemeyeceği merak konusu. 2004 yılından bu yana Beşiktaş forması giyen İbrahim Toraman'ın, Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalamaya sıcak baktığı öğrenildi. Bu sezon gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Hilbert'i başta Lucescu'nun takımı Shakhtar olmak üzere Alman takımlarının takip ettiği öğrenildi. 

Beşiktaş'ın gelecekte çok şeyler beklediği 1995 doğumlu Muhammed Demirci'nin de sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Genç oyuncu bu sezon A Takım ile idman yaparken, ilk 11'de forma şansı bulamadı. Sözleşmesi biten diğer iki oyuncu ise Emre Özkan ve Erkan Kaş.

VOLKAN DEMİREL NİKAH TAZELEYECEK Mİ?

2002 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen ve kaptanlığa kadar yükselen Volkan Demirel'in sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Her fırsatta 'Fenerbahçe taraftarı' olduğunu dile getiren Demirel'in Fenerbahçe ile sözleşmesini uzatması bekleniyor. 

2003 yılında Fenerbahçe forması ile tanışan ve bu günlere gelen Selçuk Şahin'in de sezon sonu itibari ile sözleşmesi sona eriyor. Bu sezon zaman zaman ilk 11'de kendine yer bulabilen Selçuk Şahin ile yeni kontrat yapılıp yapılmayacağı merak konusu. 

2009 yılında olaylı bir şekilde Fenerbahçe'ye transfer olan Mehmet Topuz'un da sözleşmesi sona eriyor. Topuz, bu sezon yaşadığı sakatlıklar ve formsuzluğu sebebi ile ilk 11'de forma şansı bulmakta zorlandı.

1995 doğumlu Recep Niyaz'ın da sezon sonu sözleşmesi bitiyor.

GALATASARAY'DA KİMLER KALACAK, KİMLER GİDECEK?

Galatasaray'da tam sekiz oyuncunun sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Bu sezon yaptığı flaş transfer ile tüm Dünya'da gündeme oturan Galatasaray'ın kimlerler yoluna devam edeceği ise merak konusu. Kiralık olarak forma giyen Felipe Melo ve Umut Bulut'un bonservisleri alınmaz ise sezon sonu takıma veda ediyorlar. 

Geçtiğimiz sezon takıma büyük katkı yapan ama bu sezon başında geçirdiği sakatlıktan dolayı forma giyemeyen Tomas Ujfalusi'nin sezon sonunda takıma veda edeceği konuşuluyor. 

Yaptığı agresif hareketler ve aldığı cezalarla çok konuşulan Engin Baytar'ın da sezon sonunda sözleşmesi bitiyor.

Sözleşmesi biten diğer oyuncular ise, fazla forma şansı bulamayan; Aydın Yılmaz, Çağlar Birinci, Gökhan Zan ve Hakan Balta.

TRABZONSPOR'DA BİR DÖNEM KAPANIYOR MU?

Bu sezon sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor'da ise iki futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. 2008 yılından bu yana Trabzonspor forması giyen Arjantinli Gustavo Colman'ın sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Bu sezon bekleneni veremeyen yıldız oyuncu ile nikah tazelenecek mi merak konusu. 

2007 yılında Fenerbahçe'den gelen Serkan Balcı da sözleşmesi sona eren oyunculardan.

HABER: Uğur Asarlı