Söyle ona Sebastian Fener'i kim durduracak

Yarım saat dolmadan Başakşehir'in fişini 3 golle çeken Kanarya, Szymanski'nin şov yaptığı maçta 3 puanı çok rahat kaptı. Tüm maçlarını kazanan Kartal'ın öğrencileri, liderliğe oturdu.

AKŞAM SPOR

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında evinde Başakşehir'i 4-0 mağlup etti.

13'TE 13'Ü YASAKLADIM

Fenerbahçe'nin hocası İsmail Kartal 4-0'lık zaferi böyle değerlendirdi: "Tam istediğim gibi, planladığım gibi gitti. 3-0'dan sonra koptu. Devre arası ciddiyeti bırakmayalım diye söyledik. 4 hatta 5, 6'ncı golü atmamız gerektiğini söyledim. Üstün oynayan bizdik. Daha farklı olabilirdi. Başakşehir gibi bir takıma karşı farklı kazandığımız için mutluyuz. Taraftarımızın enerjisine teşekkür ediyorum. Oyuncularıma 13'te 13 gibi laflar etmeyi yasakladım. Her maça ciddiyetle bakmamız gerekiyor. Cengiz ve Emre Mor dönünce bize güç katacaklar."

BÖYLE DEVAM EDECEĞİZ

Sebastian Szymanski: "Djiku'nun birçok böyle şutuna şahit oldum. Golü benim için sürpriz olmadı. Kendisini kutluyorum. Maça evimizde oynadığımızı hissettirerek başlamalıydık. Kolay oynama imkanı vermedik ve 30 dakikada goller bulduk. Harika 3 puan kazandık. Atmosfer harikaydı. Çok mutluyuz. Bu şekilde devam edeceğiz."

EN İYİ MAÇIMIZDI

Kanarya'nın savunmacısı Djiku maç sonu, "Szymanski'nin ilk golüne alışkınız. Bizim için sürpriz olmadı. İkinci golde de çok doğru yerdeydi. Antrenmanlarda sıkı çalışıyor ve bunun karşılığını alıyor. Sezon başından bu yana en iyi oyunumuzdu" açıklamasında bulundu.

Sebastian Szymanski, 11 maçta 7 gol 4 asist yaptı.

İsmail Kartal, 13 resmi maçın hepsinde kazandı.