Şota Arveladze'ye karşı sesler yükseliyor! Üst üste 5 oldu

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, sahasında Luton Town'a 3-1 yenilerek evindeki son 5 maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Karşılaşma sonrası Hull City taraftarı, teknik direktör Şota Arveladze'ye tepki gösterdi. Şota Arveladze, İngiliz ekibinin başında çıktığı 12 maçta 6 mağlubiyet, 3 galibiyet alabildi.

İngiltere Championship'in 38. haftasında Hull City, sahasında Luton Town ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Hull City, 3-1 kaybetti. Hull City teknik direktörü Şota Arveladze bu sonuçla, İngiliz ekibinin başında çıktığı 12. maçta 6. mağlubiyetini aldı

Luton, mücadelenin 9. dakikasında Adebayo ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Konuk ekip 56. dakikada Cornick ve 72. dakikada James Bree'nin golleriyle deplasmanda farkı 3'e yükseltti. Tom Eaves, 90+2'de Hull City'nin tek golünü kaydetti ve karşılaşma 3-1 sona erdi.

Hafta içi mesaisinde Coventry'yi deplasmanda 2-0 mağlup eden Hull City, Luton'a 3-1 kaybederek evinde üst üste 5. mağlubiyetini aldı.

Hull City'i aldıktan sonra Acun Ilıcalı tarafından göreve getirilen Şota Arveladze, İngiliz ekibiyle 12 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Luton Town maçı sonrası Hull City taraftarı takımın sahadaki kötü oyun nedeniyle Gürcü teknik adamı eleştirdi.

Hull City, sezonun tamamlanmasına 7 hafta kala maç fazlasıyla düşme hattının 13 puan üzerinde bulunuyor.