Şota Arveladze'den ilk sözler: Çok motiveyim

Ünlü iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'de teknik direktörlüğe getirilen Şota Arveladze, ''

Sporx

Hull City'ye imza atan Şota Arveladze, imza sonrası açıklamalarda bulundu.

Sözlerine "Bana bu fırsatı veren herkese teşekkür ederim." diyerek başlayan Şota, "Futbolda herkesin İngiltere'de çalışmak istediğine inanıyorum. Gerçekten çok mutluyum, ailem çok gururlu." dedi.

Hücum futbolu oynatmak istediğini belirten tecrübeli teknik adam, "Çok motiveyim. Bu kulübün sahip olduğu futbolcularla, genç yeteneklerle ve kaliteyle iyi şeyler yapabileceğini göstermeye açım. Hücum futbolu oynamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ana hedefimiz her zaman kazanmak olacak." ifadelerini kullandı.

Hull City, Şota Arveladze'yi resmen açıkladı

"BİRLİKTE TEZAHÜRAT YAPALIM"

Taraftarların takıma destek çıkması gerektiğini belirten Arveladze, "Ekibimizde yaratıcı, yetenekli ve deneyimli kişiler var. Bu iyi bir karışım. Taraftar desteğiyle gelen çekici futbolu seviyorum onlar da gelmek istiyorlar, maç izlemeyi seviyorlar. Taraftarlar gelip kulüpleri için tezahürat yapmalı. İzlemekten zevk alacakları harika oyuncularımız var. Birlikte tezahürat yapalım ve birlikte kazanalım." diyerek sözlerini noktaladı.

Şota Arveladze, son olarak Özbekistan takımlarından Pakhtakor takımını çalıştırmıştı.

Trabzonspor'a müjdeli haber! Geri dönüyor