Sosyal medyada gündem olmuştu: Serdar Dursun Arda Güler'le olan frikik pozisyonunu anlattı

Konferans Ligi mağlubiyeti ile moralsiz olan Fenerbahçe, Atakaş Hatayspor karşısında üç puan alıp hem moral hem de ligde seri yakalamak istiyordu. Karşılaşmadan 2-0 galip asrılan sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren golleri 67 ve 81. dakikada penaltıdan attığı gollerle Serdar Dursun getirdi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Serdar Dursun, maç içinde gündem olan Arda Güler'le yaşadığı serbest vuruş pozisyonu hakkında da konuştu.

Aksam.com.tr

Fenerbahçe'nin Atakaş Hatayspor'u 2-0 ile geçtiği maçta penaltıdan iki gol atan Serdar Dursun açıklamalarda bulundu.

"ALLAH KORUDU"

Maçın ardından konuşan Serdar Dursun "Çok şükür. Mutluyuz. 3 puanı aldık. Sağlığım iyi. Talihsiz bir sakatlık yaşadık ama ucuz atlattık. Allah korudu. Küçük bir ameliyat geçirdim. Maskeyle oynayabilirsin dediler. Çabaladım, dua ettim, geri döndüm." dedi.

Arda Güler ve Serdar Dursun arasında geçen diyalog gündem oldu: Sen mi vuracaksın ağabey?

"ARTIK SIRA İCRAATE GELDİ"

Galibiyetle ilgili açıklama yapan Serdar Dursun "3 puan için çıktık. 1-2 galibiyetle her şey tersine dönecek diyorduk. Çok konuştuk, artık icraate geldi. Son 2 maçı kazandık. Artık maç maç bakacağız." ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal'dan genç oyuncularına destek: Ben onları oynatmaktan korkmam!

"ENTERESAN VURUŞUNU AÇIKLADI"

Penaltı golleri hakkında açıklama yapan Serdar Dursun "Geçen seneler böyle penaltılar kullandım. Türkiye'de ilk defa kullandım. Çok çalışırım, çok video izlerim. Her gün antrenmanlardan sonra çalışırım. Kaleciye bakarak penaltıyı kullanıyorum. İyi ki gol oldu." şeklinde konuştu.

Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Fenerbahçe maçı ardından açıklamalarda bulundu

"AĞABEYLİK DEĞİL!"

Arda Güler ile frikik öncesi konuşmalarının yanı sıra penaltıyı atmasıyla ilgili soruyu yanıtlayan Serdar Dursun "Arda'yı ve Çaça'yı kutluyorum. Mükemmel oynadılar. Dünden beri çok konuştuk. Sakin olun, yardım edeceğiz, takım olarak oynayacağız dedik. İnşallah daha çok fırsat bulacak. Sahada ağabeylik yoktur. Arda da çok sakindir. İyi vurur yani. Penaltıda ilk ben yazıldığım için ben kullandım." diyerek sözlerini

Gençleşen Fenerbahçe, Atakaş Hatayspor'u penaltılardan bulduğu gollerle devirdi