Sorunun adı Luiz Gustavo: O detay Fenerbahçe'nin canını sıkıyor

Fenerbahçe'de sezonluk 3 milyon 500 bin euro kazanan Luiz Gustavo, ligde oynanan son 14 maçın 3'ünde forma giydi, sadece 1'inde 90 dakika ter döktü. Yüksek maliyeti nedeniyle Luiz Gustavo'ya teklif de gelmiyor. Bu durum Fenerbahçe'nin oldukça canını sıkıyor.

Takvim

Bu sezon beklentilerin bir hayli uzağında kalan Fenerbahçe'de Luiz Gustavo sorunu bir türlü çözülemedi. Yılda 3.5 milyon euro (53 milyon TL) kazanan Gustavo, ligde son 14 haftada sadece 3 karşılaşmada görev yapabildi.

6 maçı sakatlıklar nedeniyle kaçıran Gustavo, buna karşılık son 5 maçta kadroda olmasına rağmen forma şansı bulamadı. Gustavo, oynadığı 3 maçın sadece 1'inde 90 dakika sahada kaldı.

Burak Elmas'tan Ali Koçvari karar! Galatasaraylı taraftarlar çılgına döndü! Ersun Yanal detayı...

LUIZ GUSTAVO'NUN SÖZLEŞMESİ 2023'E KADAR

34 yaşındaki Gustavo'nun 2023 haziranına kadar sözleşmesi var. Ancak, Fenerbahçe yüksek maliyeti nedeniyle oyuncusuna takım bulmakta zorlanıyor. Avrupa kulüpleri Gustavo'nun yıllık maliyetini karşılamak istemiyor.

Geçtiğimiz yıl başta Marsilya olmak üzere birçok kulüp Gustavo ile yakından ilgilenmesine rağmen bu sezon gelen teklifler de bıçak gibi kesilmiş durumda. Fenerbahçe, Brezilyalı oyuncuyu elinden çıkarması için maaşının bir bölümünü karşılamayı göze almak zorunda kalabilir.

Mircea Lucescu bombası! Fenerbahçe'de herkes Joachim Löw'ü beklerken...