Sonunda Hakim Ziyech transferi tamam! Yeni sezonun ilk yıldızı şimdiden hayırlı olsun...

Fenerbahçe'nin devre arasında almak için çok uğraştığı Hakim Ziyech konusunda kritik bir gelişme yaşandı. Faslı oyuncunun Fransız devi PSG'ye imza atacağı duyuruldu. Hakim Ziyech Türkiye'ye kapıları tamamen kapattı.

Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Hakim Ziyech, Fransa yolunda! PSG ile anılan Hakim Ziyech için önümüzdeki yaz sürecin netleşeceği duyurulurken, Fenerbahçe ise oyuncu ile çok ilgilenmiş ama transfer olumlu sonuçlanmamıştı! İşte detaylar...

FENERBAHÇE İSTEDİ, PSG ALIYOR... İŞTE HAKIM ZIYECH TRANSFERİNİN DETAYLARI

Gazeteci Simon Phillips, Faslı yıldızın sezon sonunda Chelsea'den ayrılacağını resmen duyurdu. Devre arasında oyuncunun PSG ile anlaştığını ama belge temininde yaşanan sıkıntılar sebebi ile transferin yaza kaldığını belirten Simon, ayrıca da Ziyech'in haftalık 100 bin sterlin kazandığını ve bunu ödeyebilecek kulüp sayısının kısıtlı olduğunu belirtti.

Maddi olarak bu yükün altından kalkabilen PSG, oyuncuyu en çok isteyen kulüp olması ile de ayrıca yeni güzergâh olarak kendisini iyice öne çıkarıyor!

Chelsea'nin de başka kulübe gitmesine onay verdiği Hakim Ziyech, yazın Fransa'ya transfer olacak ve PSG forması ile kariyerine devam edecek.

SIKINTILI SEZON

Chelsea forması ile bu sezon toplam 19 maça çıkan Hakim Ziyech, sadece 1 asistlik katkı sağlayabildi!

Hiç gol atamaması ile de eleştirilen Faslı futbolcu, hücum hattında bir türlü bekleneni veremiyor ve formsuzluğu sebebi ile de taraftarlar tarafından gözden çıkarılıyor.

Chelsea'nin Ajax'tan 40 milyon euroya transfer ettiği ve şu anda ise 20 milyon euro güncel piyasa değeri olan Ziyech, yazın uygun bir miktar karşılığında Ada ekibinden ayrılacak.