Sonunda Eden Hazard transferi kesinleşti! Kemerlerinizi bağlayın, 2023-24 onun sezonu olacak

Eden Hazard'ın 4 yıllık Real Madrid macerası noktalanıyor. 115 milyon euro gibi inanılmaz bir rakam karşılığında La Liga devine imza atan Eden Hazard'ın kariyeri yaşadığı sakatlıklar sebebiyle tepetaklak olmuştu. Fenerbahçe'ye de yazılan Belçikalı yıldızın sezon sonunda Real Madrid'den ayrılması kesinleşti.

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'ye de yazılan Eden Hazard'ın transferine dair flaş bir gelişme yaşandı. Belçikalı yıldız sezon sonunda Real Madrid macerasını kesin olarak noktalıyor. Eden Hazard 2023-24 sezonunda yeni bir serüvene atılıp yeniden vitrin yapmayı hedefliyor.

EDEN HAZARD'IN TRANSFER KARARI NET

Ara transfer döneminde Fenerbahçe de dahil birçok takıma yazılan Eden Hazard'ın transferi gerçekleşmemişti. Real Madrid'de kalan deneyimli yıldızın ayrılığı sezon sonuna kaldı. Aksam.com.tr'nin İspanyol basınından aktardığı habere göre Eden Hazard 2022-23 sezonunun bitimiyle başkent ekibine veda edecek.

FENERBAHÇE'YE DE YAZILDI

Real Madrid ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Eden Hazard, kontratının bitmesini beklemeden takımdan ayrılacak. Uzun süre Fenerbahçe'ye de yazılan Belçikalı yıldız için Suudi Arabistan ekipleri de sırada. Son dönemde Arap Yarımadası'na yapılan sansasyonel transferlerin son halkası Eden Hazard olabilir.

EDEN HAZARD'IN TRANSFER ÖNCELİĞİ AVRUPA TAKIMLARI

2023-24 sezonunda yeniden vitrin yapacağı bir transfere imza atmak isteyen Eden Hazard'ın önceliği Avrupa'da kalmak. Yeni bir meydan okumaya hazırlanan 32 yaşındaki futbolcunun yeni adresinin neresi olacağı şimdiden merak konusu.

BU SEZON 7 MAÇA ÇIKABİLDİ

Bu sezon tüm kulvarlarda sadece 7 maça çıkabilen Eden Hazard 1 gol, 1 asistlik katkı verdi. Belçikalı bu 7 maçta 296 dakika görev alabildi.

www.aksam.com.tr