Sonunda! Alexandru Cicaldau transferi tamam: Rakam ve imza tarihi belli oldu

Ve Sampdoria, Alexandru Cicaldau transferinde mutlu sona ulaşmak üzere. İtalyan basını, Alexandru Cicaldau için Sampdoria'nın Galatasaray'a 10 milyon euro ödeyeceğini ve transferin Sarı-Kırmızılılardaki başkanlık seçiminin ardından gerçekleşeceğini yazdı.

Fanatik

Galatasaray, Alexandru Cicaldau'yu Sampdoria'ya gönderiyor. İtalyan basını, Alexandru Cicaldau transferinin Galatasaray'daki seçim sonrasında gerçekleşeceğini iddia etti. İşte detaylar...

ALEXANDRU CİCALDAU TRANSFERİ İÇİN BU KEZ TARİH VERDİLER

Galatasaray'ın sezon başında Fatih Terim'in isteğiyle 6,5 milyon euro karşılığında transfer ettiği Alexandru Cicaldau, Sarı-Kırmızılılardan ayrılıyor. Bir süredir Sampdoria'nın gündeminde olan Alexandru Cicaldau'yla ilgili İtalyan basınından gelen son haber ise transferin biteceği tarih hakkında da ipuçları verdi.

İMZALAR SEÇİM SONRASI

Çizme'de çıkan son haberlere göre Sampdoria, 10 milyon euroyu gözden çıkardığı Alexandru Cicaldau transferini Galatasaray'daki başkanlık seçiminin ardından gerçekleştirecek. Sampdoria'nın oyuncuya sezon bitmeden imza attırmak istediği haber detayında yer aldı.

YENİ YÖNETİMİN ELİ RAHATLAYACAK

Sampdoria'nın 10 milyon euro karşılığında Alexandru Cicaldau transferini bitirmesinin Galatasaray'ın yeni yönetiminin elini finansal açıdan rahatlatacağı da belirtildi.

ALEXANDRU CİCALDAU'NUN GALATASARAY İSTATİSTİKLERİ

Alexandru Cicaldau bu sezon Galatasaray formasıyla toplam 36 maça çıktı ve 5 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Sarı-Kırmızılılarla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Önder Özen 'çok yakın' dedi ve bombayı patlattı! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü...

Galatasaray'ın yıldızı, Merih Demiral ile takım arkadaşı oluyor! İnanılmaz rakam

Anlaşma tamam! Okan Buruk, Nuri Şahin derken Galatasaray'ın yeni teknik direktörü...