Sonunda! Abdülkadir Ömür'ün imzası kesinleşti: Transferde ters köşe

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Abdülkadir Ömür, takımdaki geleceğiyle ilgili kararını verdi. Karadeniz ekibi beklediği teklifleri alamadığı Abdülkadir Ömür ile yeni sözleşme imzalayacak.

aksam.com.tr

Trabzonspor'da yeni sezona fırtına gibi bir giriş yapan Abdülkadir Ömür'ün takımdaki geleceği netleşti. Bu yaz adı birçok takımla anılan Milli futbolcu, takımda kalmaya karar verdi.

ABDÜLKADİR ÖMÜR TRABZON'DA KALDI

Sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan Abdülkadir Ömür'ün maaşına zam yapacak olan Trabzonspor, yıldız futbolcuyla sözleşme uzatacak. Adı son olarak Marsilya ile anılan Abdülkadir için beklenen teklif gelmeyince, Milli futbolcu takımda kalmaya karar verdi. Sezona fırtına gibi başlayan 23 yaşındaki oyuncu, son olarak Hatayspor mücadelesinde galibiyeti getiren golü atmıştı.

UĞURCAN İLE EL ELE ŞAMPİYONLAR LİGİ

Takımın bir diğer parlayan yıldızı olan kaleci Uğurcan Çakır ile birlikte ayrılık dedikoduları olan Abdülkadir Ömür, Şampiyonlar Ligi hedefini kafaya takmış durumda. Geçtiğimiz sezon şampiyon olan kadronun temel taşlarından olan iki yıldız, bu sezon Devler Ligi'nde sahne almak için takımda kalmaya karar verdi. Trabzonspor yönetiminin ucuz ücrete yollamak istemediği Milli futbolcular, takımın menfaatleri doğrultusunda hareket etmeye ikna oldu. Herkesin kesin olarak gideceğini düşündüğü ikili, Trabzonspor'da kalarak ters köşe yaptılar.

Abdülkadir Ömür geçtiğimiz yıl şampiyonlukla sona eren sezonda 33 lig maçına çıkıp 7 gol 4 asistlik bir performans ortaya koymuştu.

aksam.com.tr