Son teklif 8 milyon euro

İtalyan devi Milan'ın 12 milyon euro talebine karşılık Fenerbahçe, 8 milyon euroya kadar çıktı. İtalyan ekibinin hocası Stefano Pioli de Krunic'in satılmasına karşı çıktı. Görüşmeler devam ediyor.

AKŞAM SPOR

Milan ve F.Bahçe arasında yılan hikayesine dönen Krunic transferinde hala sonuç alınamadı. İtalyan basını Fenerbahçe'nin çok istekli olduğu oyuncu için şartlarını zorladığını ve fiyatı 8 milyon euroya kadar çıkardığını duyurdu. 28 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu için Sarı-Lacivertliler, daha önce 3.5 milyon euro önermişti. Ancak Milan buna rağmen 12 milyon euroda ısrar ediyor. Tuttosports'un verdiği bilgiye göre 15 milyon eurodan, 12'ye kadar inen Milan'ın kesinlikle fiyatta daha fazla indirime gitmeye niyeti yok.

ÇOK UYUMLUYUZ

Milan'ın oyuncuyu satmama konusundaki ısrarının en büyük nedeni ise Teknik Direktör Pioli. İtalyan calciomercatotv.it sitesi de F.Bahçe'nin teklifi yükseltmesinden Pioli'nin rahatsızlık duyduğunu iddia etti. Stefano Pioli, Monza maçının ardından yaptığı açıklamada da bu tavrını ortaya koydu: "Musa'nın gelişiyle orta sahada tamamlandığımızı düşünüyorum. Birbirimizi tamamlayan farklı özelliklerimiz var, umarım bu oyuncularla devam ederiz. Sezonun başlamasına sadece 20 gün kaldı, olumlu şeyler ve üzerinde çalışmalıyız.