‘Son imzam' demişti! Fatih Terim'de son dakika! Dursun Özbek...

Galatasaray bir kez daha Fatih Terim dönemine hazırlanıyor. Dursun Özbek'in başkanlık seçimlerinde aday olma kararı almasının ardından Fatih Terim ismi tekrar gündeme geldi. Dursun Özbek'in tecrübeli teknik adamla görüşeceği iddia edildi.

Dursun Özbek'in başkanlığa aday olmasının ardından Fatih Terim konusu bir kez daha açıldı. Galatasaray başkan adayı Dursun Özbek'in Fatih Terim'le görüşme gerçekleştireceği öne sürüldü.

FATİH TERİM 'GALATASARAY'DAKİ SON İMZAM' DEMİŞTİ

Burak Elmas tarafından görevine son verilen Fatih Terim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Galatasaray'daki son imzam" ifadelerini kullanmış ve Sarı-Kırmızılılara kapılarını kapattığını ima etmişti ancak Dursun Özbek'in başkanlığa adaylığını koyması her şeyi bir anda değiştirdi.

ÖNCELİK TEKNİK DİREKTÖRLÜK, B PLANI SPORTİF A.Ş

Sporx'in haberine göre Dursun Özbek sürpriz bir şekilde Fatih Terim'le görüşme kararı aldı. Dursun Özbek, deneyimli teknik adam ile fikir alışverişinde bulunacak. Fatih Terim'i yeniden teknik direktörlük koltuğuna getirmek isteyen Özbek'in B planı ise tecrübeli teknik adamı Sportif A.Ş'de görevlendirmek.