Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe, Galatasaray'ın ilgilendiği bir isme daha talip oldu

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe, Liverpool'un gözden çıkardığı Xherdan Shaqiri'ye talip oldu. Liverpool'un menajeri Jürgen Klopp'un satış listesine koyulmasını istediği İsviçreli futbolcuya Galatasaray da talip olmuştu. Fatih Terim'in yıllardır kadrosunda görmek istediği tecrübeli futbolcu için sarı-kırmızılı kulübün alacağı aksiyon merak konusu.

Son dakika transfer haberleri | Ezeli rakipler transferde bir kez daha karşı karşıya... Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bu seferki savaşının adı Xherdan Shaqiri.

Takvim'de yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin İngiliz devi Liverpool'da fazla istediği süreyi alamadığı için ayrılmak isteyen Arnavut asıllı İsviçreli oyuncu Xherdan Shaqiri'ye teklifte bulunduğu öğrenildi.

Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği yıldız isime yapılan bu teklif ortalığı karıştıracak gibi görünüyor.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe hedefi belirledi: Nokta atışı golcü geliyor

TUNCAY ŞANLI İLE TATİLDE BİR ARAYA GELDİ

Fenerbahçe'nin bu teklifinin arkasında ise eski oyuncusu Tuncay Şanlı'nın olduğu öğrenildi. Tuncay Şanlı, Shaqiri ile tatilde bir araya gelmişlerdi. Tuncay Şanlı'nın Shaqiri'ye hem Fenerbahçe'yi anlattığı hem de sarı-lacivertli yönetime yıldız oyuncuya teklif yapmaya ikna ettiği öğrenildi.

Son dakika Galatasaray haberleri...Galatasaray'da KAP şov başlıyor! 5 imza birden...

FFP'DEN KIVRILMA YÖNTEMİ; OPSİYON

Liverpool ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Shaqiri için sarı-lacivertli kurmayların FFP kuralları nedeniyle satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğu bildirildi. Shaqiri'yi başka kulüplerin de istediği biliniyor.

Fenerbahçe'nin teklif yaptığı Shaqiri'ye ilk teklifi yapan kulüp olan Galatasaray'ın yüksek maliyet nedeniyle devreden çıkabileceği iddia edildi.

Son dakika Fenerbahçe haberi... Fenerbahçe'ye kötü haber geldi... Yıldız futbolcu sakatlandı

9 YIL ÖNCE OLMAMIŞTI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in uzun yıllardır Shaqiri'yi transfer etmek istediği biliniyor.

Galatasaray, 2012 kış transfer penceresinde Shaqiri'nin transferi için olumlu bir sonuç elde edememiş, sarı-kırmızılı kulüpten o günlerde "23 Ocak 2012 tarihinde transferi için resmi görüşmelere başlamış olduğumuzu bildirdiğimiz profesyonel futbolcu Xherdan Shaqiri ve kulübü F.C. Basel ile anlaşmaya varılamamış ve görüşmeler sonlandırılmıştır." açıklaması yapılmıştı.

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Fenerbahçe transferde büyük oynuyor: Rafinha