Son dakika transfer haberleri: Caner Erkin İstanbul'da!

Beşiktaş, Caner Erkin'i İstanbul'a getirdi, Porto’nun başarılı oyuncusu Vincent Aboubakar'ı kadrosuna kattı. Galatasaray Diarra transferinde yaşanan sıkıntılardan dolayı Cheik Tiote'yi kadrosuna katmak üzere. Kartallar, Nasri ile anlaştı ancak Caner’de problem henüz çözülemedi. Fenerbahçe ise eski yıldızı Sow’u getiriyor.

Son dakika transfer haberleri gündeme bomba gibi düşüyür. Caner Erkin, Beşiktaş ile görüşmek için İstanbul'da! Ön libero sorunu yaşayan Galatasaray Cheik Tiote ile anlaşmak üzere. Diarra transferinde yaşanan pürüzleri aşamayan Aslan yeni yüzler arıyor. Beşiktaş’ın yeni forveti Vincent Aboubakar oldu, Nasri ise İstanbul yolunda ancak Kartallar Caner Erkin transferinde problem yaşıyor. Fenerbahçe ise yönünü Sow’a ve Fransa Ligi’ne çevirdi.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ

Milli takım kadrosuna alınmayan ve bu nedenle Inter’den de izinli olan Caner Erkin, 27 Ağustos Cumartesi günü saat 15:30 sularında İstanbul Atatürk Havalimanına geldi. Milli maç arası nedeniyle izinli olan Caner Erkin’in İstanbul’a gelerek Beşiktaş’la bir görüşme yapacağı öğrenildi. Inter kulübü ile anlaşan yönetim Caner Erkin ile masaya oturacak.

BEŞİKTAŞ’IN YENİ FORVETİ ABOUBAKAR İSTANBUL’DA!

Beşiktaş, Aboubakar'ı İstanbul'a getirdi! Beşiktaş, Porto'dan kiralık için kadrosuna katmak için anlaşmaya vardığı Vincent Aboubakar'ı İstanbul'a getirdi. Beşiktaş'ın Porto'dan kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlandığı Vincent Aboubakar, İstanbul'a geldi. Beşiktaş ile anlaşan Kamerunlu oyuncu,TSİ 17:10 gibi İstanbul'a ayak bastı. Siyah-beyazlılar, oyuncu için ilk resmi açıklamayı da yaptı. Borsaya yapılan bildirimde, "Vincent Aboubakar'ın transferi konusunda Kulübü FC Porto ve oyuncunun kendisiyle görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri yer aldı. Geçen sezonu şampiyon bitirip, bu sene Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılma hakkı elde eden, ancak forvet transferinde uzun süredir karar aşamasında olan Beşiktaş'ın 24 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiraladığı ve 3 milyon euro ödeyeceği iddia edildi. Satın alma opsiyonu ise 10 milyon euro seviyesinde olacak.

Başarılı golcü geçen sezon Porto'da 42 maça çıkarken 18 gol atıp 3 asist yaptı. Kariyerinde ise 181 karşılaşmada 58 gol ve 24 asistle oynadı. 2014 yılında Porto'ya Lorient'ten 3 milyon euroya alınmıştı.

NASRI KARTAL OLUYOR!

Dünya yıldızı Samir Nasri'nin transferinde mutlu sona ulaşan Beşiktaş, Fransız yıldızı pazartesi İstanbul'a getirecek. Samir Nasri, sağlık kontrolünün ardından da 1 yıllık sözleşmeye imzasını atacak. Yeni sezonda hem Türkiye'deki şampiyonluğunu korumak hem de UEFA Şampiyonar Ligi'nde fırtına gibi esmek isteyen Beşiktaş, transferde bombaları tek tek patlatmaya başladı.

Orta sahaya bir dünya yıldızını katmayı hedefleyen Beşiktaş, bu doğrultuda Manchester City'nin Fransız yıldızı Samir Nasri ile anlaşmıştı.  Manchester City ile de kiralama formülü üzerinden el sıkışan Beşiktaş'ın yeni yıldızı Samir Nasri'nin, pazartesi İstanbul'da olması bekleniyor.

Türkiye'ye gelmesinin ardından sağlık kontrolünden geçirilecek olan 29 yaşındaki Samir Nasri ile 1 yıllık sözleşme yapılacak.

Manchester City'ye 2 milyon Euro kiralama bedeli ödemesi beklenen Beşiktaş'ın hücum gücünde, Nasri'nin takıma katılmasıyla birlikte ciddi bir artışın olması bekleniyor. İngiliz ekibinin başına teknik direktör Pep Guardiola'nın gelmesiyle kadroda düşünülmeyen Nasri'nin, eski günlerine Beşiktaş formasıyla dönmesi bekleniyor. Samir Nasri, hem forvet arkasında hem de kanatlarda oynayabiliyor.       

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ

YENİ ÖN LİBERO: CHEIK TIOTE

Lassana Diarra'dan uzun süredir cevap bekleyen Galatasaray, Cheik Tiote'yi İstanbul'a getiriyor. Uzun süredir Lassana Diarra'dan gelecek cevabı bekleyen Galatasaray, ibreyi Newcastle United'dan Cheik Tiote'ye çevirdi. Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; sarı-kırmızılılar Fildişili yıldız ve İngiliz kulübü ile anlaşmaya vardı. 30 yaşındaki ön liberonun 28 Ağustos Pazar günü menajeriyle birlikte İstanbul'a gelerek son bir görüşme daha yapacak. Avrupa kariyerine Belçika ekibi Anderlecht ile başlayan, Hollanda'da da Roda ve Twente formaları giyen Tiote, son 6 sezondur  Newcastle United formasıyla Premier Lig'de top koşturdu.

Bu sezon Championship'te top koşturacak Newcastle'dan ayrılmak için bir süredir kulüp arayan Tiote için Yunanistan'dan Olympiakos ve Rusya'dan Anzhi de zemin yoklamıştı.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

FENERBAHÇE SOW SÜRPRİZİ

Transfer döneminin hızlı takımlarından Fenerbahçe'de sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör Advocaat'ın istediği isimlerin neredeyse hepsi kulübe kazandırıllmak üzere... Fenerbahçe'de, teknik direktör Vitor Pereira'nın gönderilmesi sonrasında takımının emanet edildiği Dick Advocaat yönetimle yaptığı görüşmelerde transfer istemişti. Sarı lacivertli yönetimin uzun süredir istediği Jeremain Lens, Hakim Ziyech ve Moussa Sow konusunda flaş gelişmeler yaşandı. Sunderland takımında forma giyen kanat oyuncusu Jeremain Lens'in transferini imza aşamasına getiren sarı lacivertliler, Twente'nin 10 numarası Hakim Ziyech'le de büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Yetenekli oyuncuya Ajax talip olmazsa Ziyech de Fenerbahçe forması giyecek.

Son olarak taraftarın en sevdiği isimler arasında yer alan Sow ile her konuda anlaşıldı. Tecrübeli forvet oyuncusunun Fenerbahçe'ye gelmesi çok yüksek ihtimal. (Fanatik)