Son dakika transfer haberi: Ve Sadio Mane'nin yeni takımı resmen açıklandı

Sadio Mane transferinde hareketli saatler yaşanıyor. Liverpool ile yeni sözleşme yapmaya yanaşmayan yıldız futbolcu, yeni takımı için artık gün sayıyor. Unutulmaz futbolcu Gary Lineker, Sadio Mane'nin yeni adresini duyurdu. İşte flaş transferin detayları…

Liverpool'da Sadio Mane düğümü çözüldü. Şampiyonlar Ligi finali sonrası geleceğiyle ilgili açıklamayı yapacağını belirten yıldız futbolcudan hâlâ bir açıklama gelmemişti. Sadio Mane'nin menajeri, Bayern Münih ile görüşmelerini sürdürürken flaş bir gelişme yaşandı.

Anthony Nwakaeme'nin yerine tartışılmayacak yıldız geldi! Galatasaray 4,5'e almamıştı

SADİO MANE'NİN YENİ TAKIMINI DUYURDU

Liverpool ile sözleşme uzatmama kararı alan Sadio Mane, Bayern Münih'e imza atıyor. İngilizlerin efsane futbolcusu Gary Lineker, Sadio Mane'nin kesin olarak Liverpool'dan ayrılmak istediğini ve oyuncunun Bayern'e imza atacağını öne sürdü.

"BAYERN MÜNİH'E TRANSFERİ AN MESELESİ"

"Sadio Mane'nin Bayern Münih'e transferi an meselesi" diyen Gary Lineker, bonservisle ilgili bilgi vermedi. Lineker, "Bu saatten sonra Sadio Mane'nin Liverpool'da kalması pek olası görünmüyor" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den gece yarısı flaş imza! 34 yıl sonra şampiyonluğu getirmişti

SADİO MANE'NİN LİVERPOOL KARNESİ

6 yıldır formasını giydiği Liverpool'da toplam 269 maça çıkan Sadio Mane, 120 gol 48 asistlik performans sergiledi. 30 yaşındaki Senegalli yıldızın güncel piyasa değeri 80 milyon euro.