Son dakika transfer haberi: Trabzonspor, Gervinho ve Bruno Peres'in sözleşme detaylarını açıkladı

Son dakika Trabzonspor haberleri… Trabzonspor yeni transferleri Gervinho ve Bruno Peres'in sözleşme detaylarını KAP'a bildirdi.

GERVINHO

Buna göre Gervinho ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Trabzonspor, oyuncuya yıllık 1,5 milyon euro garanti ücret ve her sezon için 650 bin euro imza parası ödeyecek.

BRUNO PERES

Tecrübeli sağ bek Bruno Peres'le ise 3 yıllık kontrat yapan Bordo-Mavililer, oyuncuya yıllık 1,2 milyon euro garanti ücret ve her yıl için 500 bin euro imza parası ödeyecek.

İMZA TÖRENİ

Öte yandan Trabzonspor, Gervinho ve Bruno Peres için imza töreni düzenledi.

İmza töreninde ilk olarak konuşan başkan Ahmet Ağaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Gervinho ve Bruno Peres transfer süreçleri uzun sürdü. Kolay olmuyor tabii ki. Özellikle Gervinho'nun transferinde bize her türlü kolaylığı sağlayan Parma kulübüne de çok teşekkür ediyoruz."

Başkanın ardından söz alan Bruno Peres'in açıklamalarıysa şöyle:

"Başkanımıza bize güvendiği için teşekkür ediyorum. Bu ailenin bir parçası olmak büyük bir gurur ve bunun getirdiği sorumlulukların farkındayım. Saha içinde savaşacağımın sözünü verebilirim.

Çok büyük başarılara ulaşacağımıza eminim. Bu fırsatı bana verenlere teşekkür ediyorum."

Son olarak söz alan Gervinho ise şöyle konuştu:

"Burada olduğum için çok mutluyum. Konuşmayı çok fazla seven biri değilim. Ben sahada konuşurum. Parma'ya da transferimde sağladıkları kolaylıktan dolayı teşekkür ediyorum."