Son dakika transfer haberi: Sergen Yalçın sonrası Beşiktaş'tan Kaan Ayhan bombası

Teknik direktör Sergen Yalçın ile 1 yılık yeni sözleşme konusunda anlaşan Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. Siyah-Beyazlılar, Galatasaray'ın ön protokol imzaladığı iddia edilen Kaan Ayhan için devreye girdi. Ünlü İtalyan gazeteci Nico Schira, transferle ilgili detayları böyle verdi.

Sergen Yalçın krizini mutlu sonla bitiren Beşiktaş, transferde gaza bastı.

GİRİŞİMLER BAŞLADI

Beşiktaş, Galatasaray'ın anlaşma noktasına geldiği Kaan Ayhan için devreye girdi ve girişimlere başladı.

KARTAL RESMEN DEVREDE

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve transfer komitesi, Sergen Yalçın'ın transfer listesinde yer alan oyuncular için girişimlere resmen başladı. Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray'ın da listesinde bulunan Kaan Ayhan için resmen devreye girdi.

SASSUOLO İLE GÖRÜŞME YAPILACAK

İtalyan gazeteci Nico Schira'nın iddiasına göre Beşiktaş, Galatasaray'ın da ilgilendiği Kaan Ayhan için kulübü Sassuolo'ya görüşme teklif etti. Habere göre Beşiktaş yönetimi kısa süre içinde Sassuolo ile görüşmelere başlayacak.

SALİH'TEN SONRA KAAN

Yabancı kuralı nedeniyle önceliği yerli futbolculara veren Beşiktaş'ın Salih Uçan'ın ardından Kaan Ayhan'ı da renklerine bağlayarak yerli rotasyonunu güçlendirmek istediği ifade edildi.

GALATASARAY'IN ÖN PROTOKOL İMZALADIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği Kaan Ayhan'ın kararı bu transferde belirleyici olacak. Galatasaray'ın Kaan Ayhan ile ön protokol imzaladığı ve transferin kısa süre içinde resmiyet kazanacağı iddia edilmişti. Beşiktaş ve Galatasaray, Kaan Ayhan transferinde karşı karşıya gelmiş oldu.