Geride bıraktığımız sezonu Sergen Yalçın yönetiminde çifte kupayla kapatan Beşiktaş'ta yeni sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Siyah-Beyazlılar, yapılacak olan takviyeleri sezon başı kampına yetiştirmek için yoğun mesai harcıyor.
SERGEN DIOUF'U İSTİYOR
Vincent Aboubakar'ın ayrılığı, Cenk Tosun'un da sakatlığı sonrası Everton'a geri dönüşüyle birlikte iki santrfor ihtiyacı doğan siyah-beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın, istediği golcülerden birinin adını verdi: Mame Diouf.
1,1 MİLYON EURO'YA SERBEST KALIR MADDESİ VAR
Senegalli golcünün Hatayspor'la olan sözleşmesinde 1 yıl daha opsiyon bulunmasına rağmen, '1.1 milyon euroya serbest kalır' maddesi de mevcut.
Sergen Yalçın, 33 yaşındaki futbolcuyu ikinci santrfor düşüncesiyle değerlendirecek.
GEÇEN SEZON 38 MAÇTA 19 GOL ATTI
Diouf, geçtiğimiz sezon Hatayspor'da 38 maçta 19 gol, 5 asistlik performans sergileyerek tüm dikkatleri üzerine çekmişti.
(Sabah)