Son dakika transfer haberi: Serdar Dursun'dan sonra sıradaki imza Fabio Martins

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Sürpriz şekilde Serdar Dursun'la 3+1 yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe, bir transferi daha bitirme noktasına geldi. Sarı-Lacivertliler, Braga forması giyen kanat oyuncusu Fabio Martins'i kadrosuna katıyor. İşte detaylar…

Dün akşam Serdar Dursun transferini açıklayan Fenerbahçe, kanat takviyesinde de sona geldi. Kanarya bir transferi daha bitirmek üzere.

ALİ KOÇ AÇIKLAMIŞTI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yaptığı basın toplantısında transfer çalışmalarının devam ettiğini ve bu sezon 2 forvet transferi yapacaklarını açıklamıştı. Fenerbahçe'de ilk forvet transferi tamamlandı.

SERDAR DURSUN İMZALADI

Sarı Lacivertliler dün akşam sürpriz bir şekilde Darmstadt formasıyla gol kralı olan Serdar Dursun'u renklerine bağladığını açıkladı. Golcü oyuncu geçtiğimiz sezon Bundesliga 2'de 33 maçta 29 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

3+1 YILLIK ANLAŞMA

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, geçtiğimiz sezon 2. Bundesliga takımlarından Darmstadt 98'de forma giyen santrafor Serdar Dursun'u bonservissiz olarak 3+1 yıllığına renklerimize bağlamıştır. Geçen sezon 2. Bundesliga'da gol kralı olan Serdar Dursun'a, Çubuklu formamızla başarılar ve şampiyonluklarla dolu yıllar dileriz. Fenerbahçemize hoş geldin Serdar Dursun!" ifadelerine yer verildi.

"EN BÜYÜK HAYALİM AY-YILDIZLI FORMAYI GİYMEK"

Serdar Dursun ise yaptığı açıklamada, "Benim bir futbolcu olarak elimden gelen çalışmak ve sahada kendimi göstermektir. Bu konuda karar hocamızındır ve kendisine saygı duyuyorum. Daha fazla çalışıp Milli Takım forması giymek istiyorum. En büyük hayalim Ay-Yıldızlı formayı terletmek" ifadelerini kullandı.

BİR İSİM DAHA İMZAYA ÇOK YAKIN

Fenerbahçe'de Serdar Dursun transferinin ardından gözler diğer transfer hedeflerine çevrildi. Ali Koç ve kurmayları belirlenen isimler doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ederken Serdar Dursun'un ardından bir isim daha imzaya çok yakın.

ARABİSTAN'DAN MARTINS İDDİASI

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan basınında yer alan haberde Al Shabab forması giyen Fabio Martins ile Fenerbahçe'nin ilgilendiği iddia edilmişti. 27 yaşındaki kanat oyuncusunun Al Shabab ile 30 Haziran günü sözleşmesinin sona ereceği ve bu nedenle bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye gidebileceği aktarılmıştı.

PRENSİP ANLAŞMASI SAĞLANDI

Hatta Portekizli oyuncuyla sarı-lacivertliler arasında da prensip anlaşmasının olduğu ileri sürülmüştü. Fabio Martins, bu sezon Al Shabab da 27 maça çıkarken 9 gol attı 4 asist yaptı.

BİR KEZ DAHA MASAYA OTURULDU

Kanat transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de yeniden Fabio Martins sesleri yükseliyor. Sarı-Lacivertliler geçen sezon da çok istemesine rağmen alamadığı Portekizli yıldız için Braga ile bir kez daha masaya oturdu.

BRAGA 8 MİLYON EURO İSTİYOR

Yönetim, sezonu Suudi kulübü Al Shabab'ta kiralık geçiren Martins için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı. Fenerbahçe'nin 4 milyon euroluk opsiyon teklifinde bulunduğu ancak Braga'nın 8 milyon Euro istediği öğrenildi.

ANLAŞMA ARTIK ÇOK YAKIN!

Fenerbahçe ve Braga arasında yapılan görüşmelerin devam ettiği ve transferin kısa sürede olumlu anlamda sonuçlanacağı iddia edildi. Sol ve sağ kanatta görev yapabilen Portekizli oyuncu özellikle bire birde etkili oyunuyla öne çıkıyor.

SÜREKLİ KİRALIK GÖNDERİLDİ

Aves'ten 2013-2014 sezonunda Braga'ya transfer olan Fabio Martins, Braga'da sadece 59 karşılaşmada forma giyebildi. Martin sırasıyla Paços Ferreira, Chaves, Famalicao ve Shabab'a kiralık olarak gönderilmişti.

(Takvim)