Son dakika transfer haberi... Real Madrid'den Kylian Mbappe için çılgın teklif! 160 milyon euro...

Son dakika transfer haberi... İspanyol devi Real Madrid, yıldız futbolcu Kylian Mbappe için Paris Saint-Germain'e 160 milyon euroluk transfer teklifinde bulundu. PSG teklifi reddetse de pazarlıklar devam ediyor.

Dünya futbolunun süper starı Kylian Mbappe için Real Madrid resmi transfer teklifinde bulundu.

İspanya'dan El Chiringuito TV'nin haberine göre, Real Madrid, resmi teklifini iletti. Mbappe ile gün içerisinde bir kez daha görüşen Paris Saint-Germain, 5 yıllık sözleşme teklifini geri çevirmesinin ardından bu transfere artık daha olumlu bakıyor ancak 160 milyon euroluk bedelin artırılmasını istiyor.

PSG: FİYATI ARTIRIN

Fransız TF1'in haberine göre de 160 milyon euroluk teklif masada. Ancak, PSG bu ilk açılış teklifini geri çevirdi ve fiyatın artırılmasını istedi.

1 YILLIK SÖZLEŞMESİ KALDI

1 yıllık sözleşmesi kalan Mbappe'yi bu yaz elden çıkaramazsa, ocak ayından itibaren Real Madrid ile görüşmek için serbest hale gelecek ve önümüzdeki yaz bonservissiz bir şekilde transfer gerçekleşecek.

REAL MADRID, TRANSFERE İNANIYOR

Marca'nın Real Madrid kaynaklarından aldığı bilgiye göre; İspanyol devinin yöneticileri bu transferin 31 Ağustos'a kadar biteceğine inanıyor.

MBAPPE, REAL MADRID'İ İSTİYOR

Kylian Mbappe'nin de Real Madrid'e bu yaz gitmek istediği ve bunu kulübüne sözleşme görüşmelerinde aktardığı bilgisi de verildi.

PARIS 145 MİLYON EURO ÖDEDİ

Monaco altyapısından yetişen ve Temmuz 2018'de toplam 145 milyon euroluk bonservis bedeliyle Paris Saint-Germain'e transfer olan Kylian Mbappe, başkent ekibinde 174 resmi maça çıkıp 133 gol attı ve 63 asist yaptı. (Sporx)