Son dakika transfer haberi... Ozan Tufan Watford'da

Son dakika Fenerbahçe haberleri… Teknik direktör Vitor Pereira'nın kadroda düşünmediği Ozan Tufan, Watford ile anlaştı. İngiltere Premier Lig ekibi, Ozan Tufan'ı zorunlu satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattı.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın kadroda düşünmediği Ozan Tufan, Watford ile anlaştı.

Ozan Tufan'ı zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralayacak olan Watford, transfer için Fenerbahçe'ye 1 milyon euro kiralama bedeli ve sezon sonunda 7,5 milyon euro bonservis ödeme teklifi yaptı.

Transfer için bir süredir Watford ile görüşen Fenerbahçe, İngiliz ekibinin teklifini kabul etti.

Öte yandan Ozan Tufan, Fenerbahçe'nin bugün düzenlenen antrenmanına katılmadı.

OZAN TUFAN'IN HAYATI

23 Mart 1995'te Bursa Orhaneli'de maden işçisi bir baba ve ev hanımı bir annenin çocuğu olarak dünyaya gelen Ozan Tufan, Bursa'da 10 yaşında okul takımıyla katıldığı turnuvalarda oynadığı sırada Bursaspor antrenörleri tarafından izlenerek altyapıya seçildi.

Bursaspor ile henüz 9 yaşında yani 2004 yılında tanışan Ozan Tufan'ın 2005 yılında lisansı çıkartıldı. O dönemlerde Danone Ligi olarak geçen minikler liginde dikkat çeken Ozan Tufan. 2007 yılında Vahide Aktuğ İlköğretim Okulu ile birlikte Danone Küçükler Futbol Türkiye Birinciliğini kazandı ve turnuvaya damgasını vurdu. Attığı 9 golle gol kralı olan genç oyuncu, o dönem orta sahanın sağ kanadı ve ortasında görev yapıyordu.

FENERBAHÇE KARİYERİ

Ozan Tufan, 12 Ağustos 2015'te 7 milyon euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer oldu. 8 Numaralı formayı tercih eden orta saha, Fenerbahçe ile ilk maçına ligin 2.haftasında Çaykur Rizespor karşısında çıktı. Fenerbahçe formasıyla ilk golünü UEFA Avrupa Ligi'nde Molde FK ile oynanan maçta attı.