Son dakika transfer haberi: Maurizio Sarri, Roma ile anlaşmak üzere

Son olarak Juventus'u çalıştıran ve şu an boşta olan teknik direktör Maurizio Sarri'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Adı Fenerbahçe'yle de anılan başarılı teknik adamın Roma ile anlaşmak üzere olduğu öne sürüldü. İtalyan basınına yansıyan habere göre 62 yaşındaki Sarri'ye Türkiye'den de bir takım resmi teklif götürdü.

8 Ağustos 2020'de Juventus'tan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan Maurizio Sarri'nin adı bir süredir Fenerbahçe'yle anılıyordu.

İtalyan medyasından Leggo'nun haberine göre; Serie A'da istediği sonuçları elde edemeyen Roma, Fonseca'nın görevine son vermek üzere ve başkent ekibi Maurizio Sarri'yi göreve getirmek istiyor.

TÜRKİYE'DEN TEKLİF ALDI

Taraflar arasındaki görüşmelerin hızlandığı belirtilirken haberde ayrıca Sarri'nin Fiorentina ve Türkiye'den ismi açıklanmayan bir takımdan da teklif aldığı yazıldı.

ROMA'YLA ANLAŞMAK ÜZERE

Sarri'nin bu tekliflere sıcak bakmadığı ve Roma'yla anlaşmak üzere olduğu bildirilirken, takımın 4-3-3 taktiğine uygun bir kadro yapısına sahip olmasından ötürü başarılı teknik adamın Roma'da karar kılmaya yakın olduğu belirtildi.

İtalya Kupası'nda beklenmedik şekilde Spezia'ya elenen Roma, ligde de şampiyonluğun çok uzağında kalmasının yanında Şampiyonlar Ligi potasının da dışında bulunuyor.

Yönetimin Fonseca'yla kesinlikle yolları ayıracağı belirtiliyor.

(Fanatik)