Son dakika transfer haberi: Marcao'nun yeni takımını duyurdular! Rakam belli oldu

Galatasaray'da Marcao dönemi sona eriyor. Sarı-Kırmızılıların yüksek bonservis geliri beklediği stoperin transferi bu kez gerçekleşiyor. Galatasaray Marcao için talep ettiği rakamı da belirledi. İşte flaş transferin detayları…

Ve Marcao muradına eriyor! Galatasaray'ın 2018-19 sezonunun ara transfer döneminde Chaves'den 4 milyon euroya transfer ettiği Brezilyalı stoper, Sarı-Kırmızılılardan ayrılıyor. Marcao'nun yeni takımını İspanyol basını duyurdu.

MARCAO TRANSFERİNDE BU KEZ İMZALAR ATILABİLİR

Daha önce Roma'nın kapısından dönen Marcao'nun transferi bu kez gerçekleşiyor. Sevilla'nın ciddi şekilde istediği Marcao'yla ilgili resmi adımlar için Sarı-Kırmızılılardaki seçim bekleniyor.

Ömer Bayram Süper Lig'de yılın transferini duyurdu! Galatasaraylıları heyecan sardı...

OYUNCU KULÜBÜNDEN KOLAYLIK BEKLİYOR

Sevilla'nın Marcao transferini bitirmek için hazırda beklediği İspanyol basınında manşetleri süslerken, Galatasaray'ın Brezilyalı stoper için istediği rakam da ortaya çıktı. Avrupa'ya transferine sıcak bakan Marcao da takımından kolaylık bekliyor.

FLAŞ! Uğurcan Çakır için aylardır beklenen teklif geldi

GALATASARAY 15 MİLYON EURO İSTİYOR

Sarı-Kırmızılılar, Marcao'nun taliplerinden 15 milyon euro beklerken, oyuncunun da gitmek istemesi sebebiyle rakamda bir miktar esneme yapılabileceği belirtiliyor. Hatırlanacağı üzere Marcao, Roma'ya transferinin yüksek bonservis talebi nedeniyle yatması sonrası yönetimle karşı karşıya gelmişti.

MARCAO'NUN GALATASARAY KARNESİ

Bu sezon da Galatasaray'ın vazgeçilmezi olan Marcao, Sarı-Kırmızılı formayla toplam 38 maça çıktı ve 1 de gol kaydetti. 2 yıl daha sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 14 milyon euro.

Fenerbahçe'den sürpriz transfer: Bruno Henrique! Jorge Jesus ve Ali Koç duyurmuştu