Son dakika transfer haberi... Kaan Ayhan derbisi

Son dakika transfer haberi... Beşiktaş ve Galatasaray, Milli futbolcu için karşı karşıya geldi. Son kararı ise oyuncunun kulübü Sassuolo verecek. Daha iyi teklif veren, mutlu sona ulaşacak.

AKŞAM

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve transfer komitesi, Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın transfer listesinde yer alan oyuncular için girişimlere resmen başladı. Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray'ın da listesinde bulunan Kaan Ayhan için devreye girildi. İtalyan gazeteci Nico Schira'nın iddiasına göre; Beşiktaş, Galatasaray'ın da ilgilendiği Kaan Ayhan için kulübü Sassuolo'ya görüşme teklif etti. Habere göre; Beşiktaş Yönetimi kısa süre içinde Sassuolo ile görüşmelere başlayacak.

ÖZEL! Son dakika Beşiktaş haberleri... Seferovic harekâtı

YERLİ OYUNCU DERİNLİĞİ

Yabancı kuralı nedeniyle önceliği yerli futbolculara veren Beşiktaş'ın Salih Uçan'ın ardından Kaan Ayhan'ı da renklerine bağlayarak yerli rotasyonunu güçlendirmek istediği ifade edildi. G.Saray'ın da ilgilendiği Kaan Ayhan'da kulübü Sassuolo'nun kararı belirleyici olacak. Galatasaray'ın Kaan Ayhan ile ön protokol imzaladığı ve transferin kısa süre içinde resmiyet kazanacağı iddia edilmişti. Beşiktaş ve Galatasaray, Kaan Ayhan transferinde karşı karşıya geldi.

Sassuolo formasıyla İtalya'da 19 lig maçına çıkan Kaan, gol veya asist katkısı yapamadı.

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'ın Joao Mario savaşı

Son dakika transfer haberi... Kaan Ayhan derbisi

Son dakika Beşiktaş haberleri... Ersin Destanoğlu beklemede