Son dakika transfer haberi: İngiliz devleri, Zeki Çelik için 15 milyon euroyu hazırladı

İngiliz basını; Arsenal, Tottenham ve Manchester United'ın Zeki Çelik için Lille'in kapısını çalmaya hazırlandıklarını yazdı. Habere göre milli sağ bekimiz için Fransız ekibine yapılacak teklif 15 milyon euro. İşte detaylar…

BISSAKA'YA RAKİP

Manchester United'ın Aaron Wan-Bissaka'yla forma savaşına girecek bir futbolcu aradığı ve Zeki Çelik'in de bu isim olabileceği yazıldı.

BELLERIN'İN YERİNE ZEKİ

Arsenal'in sağ beki Hector Bellerin'in ise geleceğinin belirsiz olduğu, İspanya'nın Real Betis takımına gidebileceği ifade edilirken, Zeki'nin bu bölge için önemli bir hamle olacağı belirtildi. Öte yandan milli futbolcunun genç yaşı da Arsenal teknik patronu Mikel Arteta için ikna edici bir faktör olabilir.

TOTTENHAM DA AURIER'İN YERİNE İSTİYOR

Tottenham'da ise Serge Aurier ile yolların ayrılması gündeme geldi. 28 yaşındaki sağ bek, geçtiğimiz günlerde Tottenham'da bir döngünün sonuna geldiğini ve PSG'ye dönmeye sıcak baktığını söylemişti.

SON İDDİA INTER

Öte yandan Zeki ile ilgilenen bir diğer takım ise İnter. Achraf Hakimi'nin bu yaz PSG'ye imza atabileceğini belirten İngiliz basını, 24 yaşındaki deneyimli sağ bek Zeki Çelik'in ise İtalyan takımına katılabileceğini öne sürdü.

Zeki Çelik'in Avrupa Şampiyonası'nın ardından geleceğinin belli olacağı ve Lille'in astronomik bir teklif gelmesi durumunda oyuncuyu satabileceği iddia edildi.

(Sabah)