Son dakika transfer haberi: Hayrullah Erkip Beşiktaş'ta

Kayserispor'un 18 yaşındaki sol kanat oyuncusu Hayrullah Erkip, Beşiktaş'a transfer oldu. Beşiktaş'a transferini bizzat duyuran Hayrullah Erkip, “Benim için yeni bir hedef, yeni takım, yeni heyecan, yeni bir kariyer başlangıcı. Her şey gönlünüzce olsun. Hoşçakalın” ifadelerini kullandı.

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un altyapısında forma giyen Hayrullah Erkip, Beşiktaş'a transfer oldu. 18 yaşındaki sol kanat Hayrullah Erkip, Siyah-Beyazlılara transfer olduğunu açıkladı.

HAYRULLAH ERKİP BEŞİKTAŞ'A TRANSFERİNİ AÇIKLADI

Beşiktaş U19 takımına transfer olan ve kendi yaş kategorilerinde milli takım formaları da giyen Hayrullah Erkip, transferiyle ilgili "9 senedir formasını giydiğim Kayserispor'dan ayrılmış bulunmaktayım. Üzerimde emeği olan Kayserispor camiasına sonsuz teşekkür ederim. Benim için yeni bir hedef, yeni takım, yeni heyecan, yeni bir kariyer başlangıcı. Her şey gönlünüzce olsun. Hoşçakalın" ifadelerini kullandı.

HAYRULLAH ERKİP KİMDİR?

20 Haziran 2003 tarihinde dünyaya gelen Hayrullah Erkip sol kanat mevkisinde forma giyiyor. Bu sezon Kayserispor formasıyla U19 liginde 7 maça çıkan Hayrullah Erkip toplam 378 dakika süre aldı. Hızı ve top hakimiyetiyle dikkat çeken Hayrullah Erkip, geleceğin yıldız adaylarından biri olarak gösteriliyor.