Son dakika transfer haberi: Gaziantep FK'de Erol Bulut sesleri

Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı teknik direktör Erol Bulut için gündeme bomba gibi düşen transfer iddiası. Adı geçtiğimiz günlerde AEK ile anılan genç teknik adamla Gaziantep FK'nin temasa geçeceği ortaya çıktı. Bilindiği üzere Antep ekibinde başkan Mehmet Büyükekşi ve teknik direktör Ricardo Sa Pinto sezon sonunda görevlerinden ayrılacağını duyurmuştu.

Fenerbahçe'den ayrılan Erol Bulut ile Yunanistan AEK takımının ilgilendiği iddia edilmişti. Yunanistan'da yayın yapan Gazzetta adlı internet sitesi AEK'nın yeni teknik direktör adayları arasında Erol Bulut'un da yer aldığını iddia etmişti.

SÜPER LİG'DE KALIYOR

Erol Bulut ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Genç teknik direktör Süper Lig'de kalıyor! Erol Bulut'un Süper Lig ekibiyle görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

GAZİANTEP FK'DA BÜYÜK DEĞİŞİM

Süper Lig ekibi Gaziantep FK'da Başkan Mehmet Büyükekşi sezon sonu görevi bırakacak. Başkan Vekili Cevdet Akinal'ın gelecek sezon yeni başkan olacağı öğrenildi.

BAŞKANLA BİRLİKTE HOCA DA GİDİYOR

Başkan Mehmet Büyükekşi'nin görevi bırakacağını açıklamasının ardından teknik direktör Ricardo Sa Pinto da sezon sonunda takımdan ayrılacağını duyurmuştu.

Bunun üzerine teknik direktör arayışlarına başlayan Gaziantep FK'de öncelik Okan Buruk ve Erol Bulut. Bu iki isimden olumlu cevap alınamazsa Bülent Korkmaz ile görüşülecek. Güney ekibinin kısa süre içinde teknik direktör olayını çözüme kavuşturması bekleniyor.

İLK GÖRÜŞME EROL BULUT'LA

Gaziantep FK'da önce Erol Bulut ile görüşme gerçekleştirilecek. Erol Bulut'tan sonuç alınamazsa Okan Buruk'a yönelecek olan Güney ekibi Buruk'tan da olumlu geri dönüş alamazsa son olarak Bülent Korkmaz ile görüşme gerçekleştirecek.

EROL BULUT HENÜZ KARARINI VERMEDİ

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Yunanistan'ın AEK takımı ile görüşme gerçekleştirdiği iddia edilen Erol Bulut'un Türkiye'de takım çalıştırma konusunda henüz son kararını vermediği ifade edildi.

(Fanatik)