Son dakika transfer haberi: Galatasaray'dan Rony Lopes atağı

Kanat transferi için girişimlerini sürdüren Galatasaray, Steven Berghuis'ten ret yemesinin ardından rotasını Rony Lopes'e kırdı. Cimbom, Portekizli sağ kanat oyuncusu için Sevilla'ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapmaya hazırlanırken İspanyol ekibinin opsiyonu 8-9 milyon euro arasında belirleyeceği konuşuluyor.

Sağ kanat için Feyenoord'dan Berghuis'i isteyen ancak oyuncunun bu transfere sıcak bakmaması nedeniyle vazgeçen Galatasaray'ın transfer listesine Rony Lopes'i dahil ettiği öğrenildi.

Kariyerinde Monaco ve Manchester City gibi takımların formasını giyen Lopes, geride bıraktığımız sezonu Sevilla'dan kiralık olarak Fransa'nın Nice takımında geçirmişti.

2 YIL ÖNCE 25 MİLYON EUROYA TRANSFER EDİLMİŞTİ

2019'da Monaco'dan 25 milyon euro bonservis bedeliyle İspanyol devinin kadrosuna katılan 25 yaşındaki Brezilya asıllı Portekizli futbolcu için Cim Bom'un, menajerler üzerinden harekete geçtiği ifade edildi.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA TEKLİFİ

Sol ayaklı olan ve hücumun her iki kanadında da forma giyebilen Lopes için Sarı-Kırmızılıların Sevilla'ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifi götüreceği bildirildi.

SATIN ALMA OPSİYONU 8-9 MİLYON EURO

İspanyolların Lopes'i kiralık vermeye sıcak bakacağı, satın alma opsiyonunu ise 8-9 milyon euro arasında belirleyeceği konuşuluyor.

TERİM SAĞ KANATTA OYNATACAK

Fatih hocanın A planında, Rony Lopes'e sağ kanatta yer vermeyi düşündüğü belirtiliyor. Terim, sağ açıkta hem ilk 11 hem de rotasyon oyuncularını sol ayaklı olarak düşünüyor. Sol çizgideki isimler de sağ ayaklı olacak ve hücumlar her iki taraftan da ters ayaklı futbolcular tarafından yönlendirilecek.

(Fanatik)