Son dakika transfer haberi: Galatasaray'dan Patrick Van Aanholt'a 3 yıllık teklif

Galatasaray, Crystal Palace ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Patrick Van Aanholt'a 3 yıllık teklif yaptı. Hollandalı sol beke, Premier Lig ekibinden kazandığı ücrete ciddi bir artış yapılacağı da belirtildi.

Sky Sports'un haberine göre Galatasaray, Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'da forma giyen Patrick Van Aanholt'a 3 yıllık teklif götürdü. Hollandalı yıldız bu sezon sonu serbest kalacak. Van Aanholt birçok kulübün transfer listesinde yer alıyor.

CİDDİ BİR MAAŞ ARTIŞI YAPILACAK

Galatasaray'ın teklifinde tecrübeli oyuncuya ciddi bir maaş artışı yapılacağı da belirtildi. Crystal Palace'ta haftalık 55 bin Sterlin kazanan Aanholt'a cezbedici bir teklif yapılacak.

2 GOL DAHA ATARSA TARİHE GEÇECEK

Patrick Van Aanholt, bu sezon Premier Lig'de en çok gol atan savunma oyuncuları arasına girmeye çok yakın. Van Aanholt 2 gol daha atarsa Premier Lig'de en çok gol atan 10 savunma oyuncusu arasına girmeyi de başaracak. Van Aanholt Premier Lig'de toplam 6 asist yaptı.

9 MİLYON STERLİNE TRANSFER EDİLMİŞTİ

Van Aanholt'un deneyimi, başarılı performansı ve sezon sonu bitecek olan sözleşmesinden dolayı diğer Premier Lig ekipleri de yakın takipte. 30 yaşındaki deneyimli futbolcu 2017 yılında Sunderland'dan 9 milyon sterline Crystal Palace'a transfer olmuştu. Van Aanholt Crystal Palace ile çıktığı 100'den fazla maçta 14 gol atmayı başardı.

(Sabah)