Son dakika transfer haberi: Galatasaray'da Fatih Terim, İsmail Çokçalış'ı istiyor

Bu sezon şampiyonluk iddiasını sürdüren ve bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yapmaya başlayan Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar; Marcelo Saracchi, Martin Linnes ve Şener Özbayraklı ile ayrılık kararı alırken teknik direktör Fatih Terim, Bursaspor'un 20 yaşındaki sağ beki İsmail Çokçalış'ın transfer edilmesini istedi.

Galatasaray'da sezon sonunda 8 futbolcunun sözleşmesi sona ererken 4 oyuncunun da kiralık sözleşmesi bitiyor. Teknik direktör Fatih Terim'in ilk hedefi, takımdan ayrılacak olan isimlerin yerini doldurmak.

İLK YOLCU SARACCHI

Tecrübeli teknik adam, bu isimlerden Marcelo Saracchi ve Martin Linnes ile devam etmemeye karar verdi.

Leipzig'den 1.5 yıllığına kiralanan Uruguaylı bek için Alman ekibine yeni teklif yapılmayacak. 22 yaşındaki sol bekin kariyerine İngiltere Premier Lig'de devam edileceği konuşuluyor.

LINNES DÖNEMİ SONA ERİYOR

5.5 sezondur Galatasaray forması terleten Martin Linnes'le de sözleşme uzatılmayacak. 29 yaşındaki oyuncu, devre arasında Başakşehir'e İrfan Can Kahveci transferinde takas olarak teklif edilmiş fakat bu transferi ezeli rakip Fenerbahçe sarı-kırmızılıların elinden kapmıştı.

ŞENER'E DE YOL GÖRÜNDÜ

Galatasaray 2 sezondur top koşturan Şener Özbayraklı'yla da yola devam etmeyecek ve bu bölgede gençleşmeye gidecek.

OMAR'IN DURUMU DA BELLİ DEĞİL

Yılbaşı kutlaması sırasında elinde havai fişek patlayan Omar Elabdellaoui'nin durumu netlik kazanmazken sağ bek transferi için düğmeye basıldı. İşte detaylar...

TERİM, İSMAİL ÇOKÇALIŞ'I İSTİYOR

Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, sağ bek transferi için Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'da forma giyen İsmail Çokçalış'ı istediği kaydedildi.

20 yaşındaki sağ bek bu sezon yeşil-beyazlılarda 26 maça çıkarken 1 gol kaydetti ve 3 de asist yaptı.

ÜNLÜ MENAJER DE İZLEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Bursaspor-Altay maçında ünlü menajer Oliver Fischer, bir Bundesliga takımı için izlediği ortaya çıkmıştı.

"GALATASARAY-İSMAİL ÇOKÇALIŞ HABERLERİ..."

Konuyla ilgili konuşan DHA Muhabiri Serhan Türk "Galatasaray için İsmail Çokçalış haberleri çokça söylenmeye başladı. Sağ bekte sürekli transfer yapan bir takım haline geldi. Sezon sonunda hareketli bir transfer dönemi geçirecek." dedi.

(Takvim)