Son dakika transfer haberi: Galatasaray, Wilder Cartagena'yı kadrosuna katıyor

Son dakika Galatasaray haberleri: Şu ana dek dış transferde Alpaslan Öztürk, Aytaç Kara ve Barış Alper Yılmaz'a imza attıran Galatasaray, ilk yabancı transferini yapmak üzere. Cimbom, son olarak Godoy Cruz forması giyen ve şu an boşta olan Wilder Cartagena'yı kadrosuna katıyor. Son dakika pürüzü çıkmaması halinde 26 yaşındaki ön libero gelecek sezon Galatasaray forması giyecek. İşte detaylar…

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor.

Yeni transferlerini PSV maçına yetiştirmeye çalışan Cimbom'un Berkan Kutlu, Gedson Fernandes gibi isimlerde son aşamaya gelirken bir iddia da Peru basınından geldi.

TRANSFERE KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Çıkan habere göre Sarı-Kırmızılılar, son olarak Godoy Cruz forması giyen ve 1 Temmuz itibarıyla sözleşmesi sona eren Wilder Cartagena'yı transfer ediyor. 26 yaşındaki ön liberonun Galatasaray'a imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor.

GALATASARAY'DAN TEKLİF GELİNCE...

2 haftadır serbest oyuncu statüsünde olan ve kulübüyle yeni sözleşme için görüşen Cartagena, Galatasaray'dan gelen teklif sonrası görüşmeleri sona erdirdi.

İSTANBUL'A GELİYOR

Sarı-Kırmızılıların teklifinin oldukça cazip olduğunu belirten Peru basını, oyuncunun kısa süre içinde İstanbul'a giderek kendisini Galatasaray'a bağlayan imzayı atacağı detayını verdi.

GEÇEN SEZON BAŞINDA DA GÜNDEME GELMİŞTİ

Öte yandan Galatasaray geride bıraktığımız sezon başında da Wilder Cartagena'yı kadrosuna katmak istemiş ancak mali şartlarda anlaşma sağlanamaması üzerine transfer yatmıştı.