Son dakika transfer haberi: Galatasaray, Olimpiu Morutan için pazarlıklara başladı

Son dakika Galatasaray haberleri: Bir süredir Rachid Ghezzal için Beşiktaş'la transfer yarışında olan Galatasaray, oyuncunun Siyah-Beyazlılarla anlaşması üzerine rotasını Olimpiu Morutan'a kırdı. Fatih Terim'in de onay verdiği 22 yaşındaki futbolcu için Steaua Bükreş ile pazarlıklara başlandı. Başarılı oyuncu bir süre önce kendisine sorulan ‘Çin'de mi yoksa Galatasaray'da mı oynamak istersin?' sorusuna ‘Tabii ki Galatasaray' cevabını vermişti. İşte detaylar…

Transferde dün Alexandru Cicaldau, Sacha Boey ve Patrick Van Aanholt'u resmen açıklayan Galatasaray, Rachid Ghezzal'ı Beşiktaş'a kaptırınca B planını devreye soktu.

PAZARLIKLAR RESMEN BAŞLADI

Rotasını tekrar Romanya'ya kıran Cimbom, Olimpiu Morutan için Steaua Bükreş'le pazarlıklara başladı. 22 yaşındaki futbolcu kanat ve 10 numara bölgesinde oynayabiliyor.

'TABİİ Kİ GALATASARAY' DEMİŞTİ

Bir süre önce transferde adı geçen ve Pro Sport'a konuşan Morutan, "Çin'de daha yüksek bir maaşla mı oynamak, yoksa Galatasaray'da mı oynamak?" sorusuna, "Tabii ki Galatasaray'da oynamak isterim. Çünkü Galatasaray taraftarını iyi biliyorum" cevabını vermişti.

25 MAÇTA 18 GOLE DİREKT ETKİ

Geride bıraktığımız sezonda Steaua formasıyla ligde 25 maça çıkan Olimpiu Morutan, 6 gol ve 12 asistlik performans sergilemişti.

SON YILDA BÜYÜK SIÇRAMA

Son 1 yıldır kariyerinde büyük bir yükseliş yaşayan 22 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri yaklaşık 2,8 milyon euro.