Son dakika transfer haberi: Galatasaray, Joshua King ile anlaşma sağladı

Son dakika transfer haberleri… Galatasaray, Everton'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Joshua King ile anlaşma sağladı. 29 yaşındaki hücumcuyla Fenerbahçe de ilgileniyordu. İngiliz basınına göre Cimbom, King ile uzun vadeli bir sözleşme imzalayacak.

Bu sezon şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Galatasaray, gelecek sezonun transferleri için atağa kalktı. Cimbom, Everton'da forma giyen ve Fenerbahçe'nin de gündemindeki Joshua King ile el sıkıştı.

ANLAŞMA SAĞLANDI

İngiliz basınından Football Insider'ın haberine göre sarı kırmızılılar, sezon sonu Everton'dan ayrılmaya hazırlanan King için harekete geçti. Haberde Galatasaray'ın Everton forvet oyuncusu Joshua King ile uzun vadeli sözleşme imzalaması için görüştüğü ve bunun sonucunda İngiliz golcü ile anlaşma sağladığı ifade edildi. King ile sarı kırmızılıların ezeli rakibi Fenerbahçe de ilgileniyordu.

DEVRE ARASINDA GELMİŞTİ

Devre arası transfer döneminde Bournemouth'tan Everton'a katılan 29 yaşındaki futbolcu, lacivert beyazlılarda bu sezon 10 Premier Lig maçında forma şansı bulabildi. King'in Everton ile sezon sonu sözleşmesi sona eriyor.