Son dakika transfer haberi... Fenerbahçe'ye niyet, Galatasaray'a kısmet! Patrick van Aanholt'un menajeri geliyor

Son dakika transfer haberi... Galatasaray, adı Fenerbahçe ile anılan Patrick van Aanholt'un menajerini Türkiye'ye davet etti. Tecrübeli futbolcunun menajeri önümüzdeki hafta İstanbul'da olacak.

PSV Eindhoven ile oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına kadar transferleri yetiştirmenin telaşı içinde olan Galatasaray, önemli bir ismin transferini gerçekleştirmek için çalışmalara başladı.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren ve adı Fenerbahçe ile de anılan Patrick van Aanholt'un menajerinin önümüzdeki hafta sarı-kırmızılılarla görüşmek için Türkiye'ye geleceğini söylerken, oyuncuya Avrupa'dan başka teklifler olduğunu da belirtti.

Romano ayrıca Galatasaray'ın gündemindeki bir diğer isim olan Mario Rui için henüz anlaşma sağlanamadığını ve sarı-kırmızılıların diğer seçenekleri değerlendirdiğini söyledi.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe M'Baye Niang'ı kadrosuna katıyor

van Aanholt, Hollanda formasıyla EURO 2020'de boy gösterdi.

PSV VE CHELSEA'DE OYNADI

Tam adı Patrick John Miguel van Aanholt olan futbolcu, 29 Ağustos 1990 tarihinde Hollanda'nın 's-Hertogenbosch kentinde dünyaya geldi. Den Bosch, PSV ve Chelsea altyapılarında forma giyen Hollandalı sol bek, 2009 yılında Chelsea ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Coventry City, Newcastle United, Leicester City, Wigan Athletic, Vitesse, Sunderland gibi takımlarda da forma giyen ve kariyerini son 4.5 sezondur Crystal Palace'da sürdüren van Aanholt, İngiliz ekibiyle sözleşmesinin sona ermesinin ardından takımıyla yeni mukavele imzalamamıştı.

Kariyerinde 381 maçta forma giyen Hollandalı futbolcu, 33 gol ve 32 asistlik bir performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan 30 yaşındaki futbolcu, Hollanda Milli Takımı'nın formasını da 19 kez terletti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den transfer açıklaması

Son dakika Galatasaray haberleri... West Bromwich Albion'dan Mbaye Diagne'ye transfer teklifi

Son dakika Galatasaray haberleri... Recep Gül Bucaspor 1928'e transfer oldu