Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe'den Rachid Ghezzal hamlesi

Son dakika Fenerbahçe haberleri… Süper Lig'de şampiyonluk umutlarını son iki haftaya taşıyan Fenerbahçe, çok konuşulacak transfer hamlesi yapmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, bu sezon Beşiktaş formasıyla harikalar yaratan Rachid Ghezzal için Leicester City'ye 6 milyon teklif etmeye hazırlanıyor.

FENER'DEN GHEZZAL BOMBASI

Fenerbahçe transferde çok flaş bir hamle daha yapmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş formasıyla bu sezona damgasını vuran Rachid Ghezzal'ı listesine aldı.

BEŞİKTAŞ İLE TRANSFER SAVAŞINA GİRMEK İSTEMİYOR

Cezayirli yıldızı yeni sezonda kadroya katmayı hedefleyen Fenerbahçe, Beşiktaş ile transfer savaşına girmek de istemiyor. Yönetim bu nedenle Ghezzal ve Beşiktaş ekseninle yaşanacak gelişmeleri yakından takip ediyor.

BEŞİKTAŞ ANLAŞAMAZSA...

Eğer Siyah-Beyazlılar, Leicester City ile anlaşma sağlayamazsa hemen transfer için devreye girilecek.

LEICESTER 8 MİLYON EURO İSTİYOR

Alınan bilgilere göre İngiliz kulübü, yıldız futbolcunun bonservis bedelini 8 milyon euro olarak belirledi ancak Ghezzal'ın 1 yıl sözleşmesinin kalması nedeniyle bu rakamın aşağıya çekilmesi bekleniyor.

FENER'DE 'BEŞİKTAŞ O PARAYI VEREMEZ' GÖRÜŞÜ HAKİM

Beşiktaş'ın içinde bulunduğu ekonomik koşulları dikkate alan Fenerbahçe yönetimi, Siyah-Beyazlıların bu transferi bitirmesini düşük bir ihtimal olarak değerlendiriyor.

FENERBAHÇE 6 MİLYON EUROYA KADAR ÇIKACAK

Fenerbahçe'nin Cezayirli yıldız için 6 milyon euroya kadar çıkmayı planladığı da gelen bilgiler arasında.

GHEZZAL KALMAK İSTİYORUM DEMİŞTİ ANCAK...

Ghezzal yaptığı açıklamalarda Beşiktaş'ta kalmak istediğini açıkça belirtse de Siyah-Beyazlı kulüp bonservisini alamazsa mecburen diğer seçenekleri değerlendirecek.

29 MAÇTA 6 GOL, 17 ASİST

Bu sezon Süper Lig'de 29 maça çıkan 29 yaşındaki Ghezzal 6 gol ve 17 asistlik müthiş bir performans sergiledi.

(Sabah)