Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe'den Aleix Vidal'e 3 yıllık teklif

Son dakika Fenerbahçe haberleri… Sarı-Lacivertlilerde başkan Ali Koç geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında ‘sağ ve sol bek de alabiliriz' ifadelerini kullanmıştı. Fenerbahçe'nin savunmanın sağı için teklif götürdüğü isim ise ortaya çıktı. Kanarya, Sevilla ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki Aleix Vidal'e 3 yıllık sözleşme teklif etti. İşte detaylar…

Yeni sezonun transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler, Sevilla ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan sağ bek Aleix Vidal'e 3 yıllık sözleşme teklif etti.

ÇİN'DEN DE TEKLİFLER VAR

Aleix Vidal, Fenerbahçe'nin teklifini düşünürken Sarı-Lacivertli kurmaylar da İspanyol futbolcunun menajerini yakın markaja almış durumda. Vidal'e Fenerbahçe dışında Çin'den tekliflerin olduğu ifade ediliyor.

BİR DÖNEM GALATASARAY'IN DA GÜNDEMİNE GELMİŞTİ

İspanyol sağ bekin ismi bir ara Galatasaray ile de anılmış ancak seçim süreci nedeniyle ciddi bir adım atılamamıştı.

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Sevilla ile 1 yıl daha sözleşmesi olmasına karşın bonservisini eline alan Aleix Vidal, sağ bek dışında orta sahanın sağında da görev yapabiliyor.

1.77 boyunda olan Vidal, 1 kez İspanya Milli Takım formasını sırtına geçirdi. Vidal, 2015 ile 2018 yılları arasında Barcelona forması giymişti. Güncel piyasa değeri ise 2.5 milyon Euro.

(Takvim)