Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'ndan yeni sezonun ilk bombası

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. Sarı-Lacivertlilerin teknik sorumlusu ve sportif direktörü Emre Belözoğlu'nun yaz transfer dönemindeki ilk hedefi forvet transferi olurken listenin en tepesindeki isim ise Moussa Marega. Malili golcü İngiltere Premier Lig hedefini gerçekleştiremezse Fenerbahçe'nin yolunu tutacak.

Bu sezon elindeki forvetlerden neredeyse hiç verim alamayan Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde ilk hedefi golcü sıkıntısını kökünden çözmek. Bu noktada ön plana çıkan ilk isim ise sezon sonunda Porto ile yollarını ayırması beklenen Moussa Marega.

PORTO REST ÇEKMİŞTİ

Fenerbahçe, devre arasında Malili oyuncuyu bitirme noktasına getirmiş, ancak Porto'nun 'Pazarlık dahi yapmayız' restiyle karşılaşmıştı.

Sezon sonunda serbest kalacak olan Marega'nın Fenerbahçe forması giymeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Başarılı santrforun maliyetinin ise sanıldığı kadar yüksek olmadığı ortaya çıktı.

YILLIĞI 3 MİLYON EURODAN 3 YILLIK SÖZLEŞME İSTİYOR

29 yaşındaki oyuncunun 3 yıllık sözleşme ve yıllık 3 milyon euro civarında bir maaş talebi olduğu bildirildi.

PREMİER LİG OLMAZSA FENERBAHÇE'YE GELİYOR

İlk hedefinin Premier Lig'de oynamak olduğunu her fırsatta belirten Marega, Ada'dan istediği teklifi bulamazsa en ciddi aday olarak Fenerbahçe görülüyor. Malili yıldız son kararını haziran ayı içerisinde verecek.

(Sabah)