Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, Vedat Muriqi ile temasa geçti

Son dakika Fenerbahçe haberleri… Süper Lig'de 2020-21 sezonuna mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak taraftarlarını yine üzen Fenerbahçe, gelecek sezonun transfer çalışmalarına hızlı girdi. Kanarya, eski golcüsü Vedat Muriqi ile görüşmelere başladı. Emre Belözoğlu, menajeri olmayan Kosovalı golcüyle direkt temasa geçerken Muriqi'nin eşi Edibe'nin yaptığı paylaşımlar ise transfer ateşini yaktı. İşte yaşananlar…

Fenerbahçe'de Vedat Muriqi transferiyle ilgili son dakika gelişmesi yaşanıyor.

VEDAT MURIQI DÖNMEK İSTİYOR

Geçtiğimiz sezon forvet hattından istediği katkıyı alamayan sarı lacivertli ekip, önümüzdeki sezon bu bölgeyi eski oyuncusu Vedat Muriqi ile güçlendirmeyi hedefliyor. Lazio'da bekleneni veremeyen Kosovalı oyuncu, Fenerbahçe'ye dönmeye sıcak bakıyor.

EMRE, MURIQI İLE DOĞRUDAN TEMASA GEÇTİ

Fenerbahçe'de teknik patron Emre Belözoğlu'nun şu an için herhangi bir temsilcisi bulunmayan Vedat Muriqi ile doğrudan iletişim kurduğu ve taraflar arasında görüşmelerin başladığı kaydediliyor.

YENGENİN PAYLAŞIMLARI TRANSFER ATEŞİNİ YAKTI

2019-2020 sezonun sonunda Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi'nin eşi Edibe Muriqi'nin Instagram hikayesi Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı.

Edibe Muriqi, Lazio'da şans bulamayan Kosovalı futbolcuyu tekrar Fenerbahçe'de görmek isteyen taraftarlara şu sözlerle yanıt verdi:

"Durmadan, bıkmadan, vazgeçmeden sürekli mesaj atıyorsunuz. İnşallah bir gün 'Dİleğimiz' gerçek olur. Teşekkürler"

Edibe Muriqi ayrıca kendisine bir gün içinde Fenerbahçe taraftarından gelen tüm mesajları paylaştı.

LAZIO'DA NE YAPTI?

27 yaşındaki deneyimli oyuncu, 17 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olduğu Lazio'da büyük hayal kırıklığı yaşadı. Kosovalı forvet, İtalyan devinde süre aldığı 34 resmi maçta yalnızca 2 gol ve 1 asist üretebildi.

Vedat Muriqi'yi yeni sezonda takımda düşünmeyen Lazio yönetimi, tecrübeli golcüyü bonservis bedeli karşılığında elinden çıkaramasa da kiralama formülüyle maddi yükünü azaltmayı hedefliyor.

Vedat Muriqi'nin Lazio ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

VEDAT MURIQI FENERBAHÇE'DE NE YAPMIŞTI?

Vedat Muriqi, Fenerbahçe kariyerinde çıktığı 36 resmi maça 17 gol ve 7 asist sığdırmıştı.

(Hürriyet)