Son dakika transfer haberi: Diego Perotti Geona'ya dönüyor

Son dakika Fenerbahçe haberleri… Sarı-Lacivertlilerin geçtiğimiz sezon başında büyük umutlarla Roma'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Diego Perotti ile yollar ayrılıyor. Yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bir türlü düzenli forma şansı bulamayan Arjantinli yıldız, 5 yıl önce veda ettiği Genoa'ya geri dönüyor. İşte detaylar…

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan transferleri arasında yer alan Diego Perotti'nin yeni takımı belli oluyor.

4 MAÇTA 3 GOL ATMIŞTI

Yaşadığı sakatlıklar sebebiyle düzenli forma şansı bulamayan ancak Süper Lig'de forma giydiği sadece 4 maçta 3 gol birden atan Arjantinli yıldız, 2016'da veda ettiği Genoa'ya dönüyor.

SÖZLEŞMESİNİ FESHEDİYOR

Ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Fenerbahçe'yle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Perotti'nin kontratını feshetmeye hazırlandığını ve eski takımı Genoa'ya döneceğini yazdı.

TARAFTARLARIN İÇİNDE UKDE KALDI

Geride bıraktığımız sezonda Emre Belözoğlu'nun takıma kattığı isimler arasında taraftarları en fazla heyecanlandıran isimlerin başında gelen Diego Perotti, yaşadığı sakatlıklar sebebiyle forma şansı bulamasa da oynadığı kısa sürede gösterdiği müthiş performansla dikkat çekmişti. Sarı-Lacivertlilerin yeterince faydalanamadığı Arjantinli yıldız, taraftarların içinde bir ukde olarak kalacak.