Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe, Ezgjan Alioski'nin menajeriyle temasa geçti

Son dakika Fenerbahçe haberleri… Sol bek transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gündeme gelen son isim Ezgjan Alioski oldu. Sarı-Lacivertliler, oyuncunun menajeriyle temas kurup şartları sordu. Koşulların uygun olması halinde Fenerbahçe, 29 yaşındaki Makedon futbolcu için resmi teklifini iletecek.

Sol bekte Caner Erkin'den savunma anlamda, Filip Novak'tan ise genel olarak geçtiğimiz sezon tam randıman alamayan Fenerbahçe bu mevki için Ezgjan Alioski'yi gündemine aldı.

ŞARTLARI SORULDU

Sarı lacivertlilerin Leeds United ile sözleşmesi sona eren Makedon oyuncunun menajeri ile temas kurup şartlarını sorduğu ifade edildi.

29 yaşındaki futbolcuya, Leeds de yeni kontrat önerirken pek çok takım da radarına almış durumda. Fenerbahçe'nin şartların uygun olması halinde Alioski'ye resmi teklif sunması bekleniyor.

36 MAÇTA 2 GOL, 3 ASİST

Geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Lig'de 36 maçta forma giyen Makedon bek, 2 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Orta sahanın solunda ve merkez orta saha olarak da görev yapabilen Ezgjan Alioski; kariyerinde FC Lugano, BSC Young Boys, FC Schaffhausen takımlarında da oynadı.

Toplamda 317 resmi karşılaşmaya çıkıp, 46 gol ve 42 asistlik istatistik yakaladı. Kuzey Makedonya'nın Euro 2020 kadrosunda da yer alan oyuncu, gruplarındaki iki maçta da 90 dakika sahada kaldı. Ukrayna'ya gol attı.

(Fotomaç)